Meksiko Cıty'deki Türkiye İlkokulu'na Donanım Desteği - Son Dakika
Güncel

Meksiko Cıty'deki Türkiye İlkokulu'na Donanım Desteği

Meksiko Cıty\'deki Türkiye İlkokulu\'na Donanım Desteği

Meksika Birleşik Devletleri’nin başkenti Meksiko City’de bulunan Türkiye İlkokulu’na Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından donanım desteği verildi.

27.05.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meksika Birleşik Devletleri'nin başkenti Meksiko City'de bulunan Türkiye İlkokulu'na Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından donanım desteği verildi.

TİKA Başkanlığı'nın Latin Amerika'daki faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda 1970 yılında kurulan Meksika Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyetlerine devam eden 13 sınıflı Türkiye İlkokulu'na 60 adet masa, 120 adet sandalye ve sosyal faaliyet salonunda kullanılmak üzere bilgisayar, televizyon ve projektör desteğinde bulunuldu. TİKA tarafından yapılan donanım desteği sayesinde öğrencilerin daha iyi bir ortamda eğitim almasına imkan sağlandı.

Meksika Büyükelçisi Mustafa Oğuz Demiralp ve TİKA uzmanları, donanım desteği verilen Türkiye İlkokulu'nu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında okul yönetimi ve öğrencileri tarafından bir gösteri tertip edildi. Türkiye'nin verdiği destekten dolayı hem bakanlık yetkilileri hem de okul yönetimi teşekkürlerini ilettiler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Meksiko Cıty'deki Türkiye İlkokulu'na Donanım Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement