Melikgazi Belediyesi'nin 2021 bütçesi kabul edildi - Son Dakika
Güncel

Melikgazi Belediyesi'nin 2021 bütçesi kabul edildi

Melikgazi Belediyesi\'nin 2021 bütçesi kabul edildi

Melikgazi Belediyesi'nin 2021 yılı bütçesi Meclis toplantısında yapılan görüşmeler sonucunda 485 milyon lira olarak belirlendi.

19.10.2020 11:39  Güncelleme: 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediyesi'nin 2021 yılı bütçesi Meclis toplantısında yapılan görüşmeler sonucunda 485 milyon lira olarak belirlendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, bu bütçenin uygulanması ile 2023 hedeflerinin büyük ölçüde tamamlanmış olacağını belirtti.

Palancıoğlu, performans programı ve bütçenin mecliste kabul görerek geçmesinden duyduğu memnuniyeti aktararak, "Vatandaşlarımıza hizmet olarak dönecek olan yeni bütçemiz ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun. Yatırımlarımızı her zaman vatandaşlarımızın talep ve önerilerine göre planlıyoruz. Bütçemiz de bu yatırımlara kaynak oluşturacak. Geçmiş yıl bütçemizi en verimli şekilde değerlendirdik. Verimli kaynak kullanımıyla birçok proje ürettik. Büyüyen ve gelişen şehrimizde hizmet ve yatırımların devamı sağlanacak." ifadelerini kullandı.

Bütçe görüşmelerinin sonunda meclis üyelerine teşekkür eden Palancıoğlu, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de etkisi görülen pandemi sürecinde yatırımlara hız kazandırdıklarını hatırlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Melikgazi Belediyesi'nin 2021 bütçesi kabul edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement