Merih Demiral Şampiyonlar Ligi'ne damga vurdu - Son Dakika
Spor

Merih Demiral Şampiyonlar Ligi'ne damga vurdu

Juventus'ta oynayan milli oyuncu Merih Demiral, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu son maçında İtalyan ekibinin, Bayer Leverkusen'i 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada 90 dakika forma giyerek kariyerinde ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde sahaya çıktı. Merih Demiral, gösterdiği performansla tam notl aldı.

12.12.2019 08:23  Güncelleme: 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nde Leverkusen'ı 2-0 yendiği karşılaşmaya milli futbolcumuz Merih Demiral damga vurdu.

Juventus teknik direktörü Sarri'nin sezon başından bu yana forma şansı vermediği ve ilk kez Şampiyonlar Ligi'nin son maçında sahaya sürdüğü Merih, Leverkusen karşısındaki performansıyla adeta parmak ısırttı.

Leverkusen'in mutlak iki gol pozisyonunu engelleyen ve ikili mücadelelerinin yüzde 91'ini kazanarak yüzde 92 isabetli pas yüzdesi ile mücadele eden Merih, maçın adamı seçildi.

Merih Demiral Şampiyonlar Ligi'ne damga vurdu

MERİH'İN İSTATİSTİKLERİ

Top kapma: 3

Şut bloklama: 2

Top uzaklaştırma: 1

Pas isabeti: Yüzde 92 (47/51)

İkili mücadele kazanma: Yüzde 91

"ALTERNATİF BİR İSİMDEN FAZLASI"

Merih'in performansını UEFA'ya yorumlayan İtalyan gazeteci Paolo Menicucci, "Merih muazzam bir performans sergiledi ve Juventus'un en fazla göze batan futbolcusu oldu. Sarri için harika bir alternatif olarak gösterilen Merih, bu performansıyla alternatif bir isimden fazlası olabileceğini kanıtladı" dedi.

Merih'in performansını değerlendiren Juventus taraftarları ise yaptığı yorumlarda, "Rugani'nin maçta iyi gözükmesinin sebebi Merih Demiral'dı, büyüleyici bir performans sergiledi. Sezon başından bu yana savunmada sorunlar yaşıyoruz ve Sarri'nin neden Türk generali Merih'i kullanmadığını anlayabilmek mümkün değil" şeklinde ifadeler kullandı.

Merih Demiral Şampiyonlar Ligi'ne damga vurdu

"MERİH DEMİRAL PATLAYICI, GÖSTERİŞLİ"

Merih'e fazla şans vermeyen teknik direktör Sarri ise maç sonrasında oyuncuyu överken, "Leverkusen karşısında savunmacılarımız her şeyi yaptı. Merih Demiral öne çıkıyor, çünkü daha patlayıcı, daha gösterişli. Dörtlü savunma oyununu iyi oynadık. Bugün Merih en agresif oynayan oyuncumuzdu ve bu yüzden diğerlerinden daha iyi göründü" diye konuştu.

Merih Demiral Şampiyonlar Ligi\'ne damga vurdu

Son Dakika Spor Merih Demiral Şampiyonlar Ligi'ne damga vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Merih: Fb den gidişin KURTULUŞ oldu sana... Yolun açık olsun güzel insan.... 41 0 Yanıtla
  • miko: allahına kurban yolun açık olsun merih 28 1 Yanıtla
  • Sarr: Sen var artık 11 oynamak devam et böyle Türk 21 3 Yanıtla
  • 1905lim: Burdan başkanımıza sesleniyorum merih transfer edelim bize yakısır golyemeyiz 5 19 Yanıtla
    andsmero: 6 maç yaptı gs.sadece tek gol attı.bu utanc sıze 100 yıl yeter herhalde 15 7 andsmero: KERO TURKÇE KONU ANLAMIYOREEEEEE 1 3 erkek: HADİLEN ORDAN MALKAO 2 1 Andmero kero : Galiba sen sahısında kupa kaldırdıklarımsın olmadı 8 taş olmadı içimizdeki fransız:))) hadi başka kapıya 2 1
  • ercisli: eğer merihinyo olsaydı ne kadar hata bile yapsa şu haçına tükürdüklerim onu şimdi ballondora aday göstertmişti. bakın işte van diyk her maç hata ama dünyanın en iyisi olarak lanse ediliyor. 14 1 Yanıtla
  • Hakannn: Türkiyede olsa oynamaz gecelere akar Türk futbolcular en son övülecek kişilerdir 3 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement