Merinos’ta Senfoni’den Bahar Konseri - Son Dakika
Güncel

Merinos’ta Senfoni’den Bahar Konseri

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Katkılarıyla Merinos Akkm'de Gerçekleştirilen Konserde, Sibel Gürsoy Ve Aydın Kahya Söyledikleri Şarkılarla Bursalılara Güzel Bir Gün Yaşattı.

29.04.2011 14:32

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO), solist olarak Sibel Gürsoy ve Aydın Kahya'nın sahne aldığı konserle Bursalılara keyifli saatler yaşattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Orhangazi Salonu'nda düzenlenen konseri, Türkiye'nin en genç orkestra şeflerinden Tolga Taviş yönetti. 'Bahar mevsimine merhaba' teması taşıyan konserde, Sibey Gürsoy ve Aydın Kahya solist olarak sahne aldı. Duygusal ve birbirinden hareketli eserleri seslendiren sanatçılar, dinleyenlerden büyük alkış aldı. Şef Taviş başta olmak üzere sanatçılar Gürsoy ve Kahya, gösterdikleri performansla beğeni topladı. Konserde ayrıca, piyanoda Uğur Güneş, saksafonda Serkan Altınok, Basgitarda Anıl Edebale, Davulda Erhan Seçkin, trompette Tolga Bilgin'in yer aldı.

Konserde, swing medley, historia de un amor, thunderball, lately, the greatest love of all, my funny valentine, how do you keep the music, Peter gunn soundtrack, Georgia on my mind, caruso, beni düşün, lal, let the music play, rocky soundtrack, that's what friends are for, venus, i feel good ve can't take my eyes parçaları seslendirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Merinos’ta Senfoni’den Bahar Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement