Mersin'deki Cinayet - Son Dakika
Yerel

Mersin'deki Cinayet

Mersin'de anne ve babasının öldürüldüğü silahlı saldırıdan yaralı kurtulan 7 aylık Berfin bebek, yaşam mücadelesini kaybetti.

11.03.2013 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de anne ve babasının öldürüldüğü silahlı saldırıdan yaralı kurtulan 7 aylık Berfin bebek, yaşam mücadelesini kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Siteler Mahallesi'nde geçen ay silahlı saldırı sonucu annesiyle babası öldürülen ve ağır yaralanan Berfin Azrak, 1 aydır tedavi gördüğü Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Berfin bebeğin annesi Güler (19) ve babası Ferdi (29) Azrak, tabancayla öldürülmüş, Güler Azrak'ın annesi Meryem D. ile kardeşi Hasan D. katil zanlısı olarak tutuklanmıştı.

Güler Azrak, yaklaşık 2 yıl önce, ailesinin karşı çıkmasına rağmen Ferdi Azrak ile evlenerek İstanbul'a yerleşmiş; annesi Meryem D'nin telefonla arayıp barışmak istediklerini söylemesi üzerine ailenin Mersin'deki evine giden Azrak çifti, tabancayla öldürülmüştü.

Ağır yaralanan 7 aylık Berfin Azrak ise Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Muhabir: Mustafa Çiftçi

Yayıncı: Tevfik Işık - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mersin'deki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement