Mersin İdmanyurdu Bülent Korkmaz'la İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu Bülent Korkmaz'la İmzaladı

Mersin İdmanyurdu Bülent Korkmaz\'la İmzaladı

Mersin İdmanyurdu Bülent Korkmaz'la imzaladı Mersin İdmanyurdu teknik direktörlüğüne getirilen Bülent Korkmaz, 1+1'lik sözleşmesini imzalarken teslim olmayan ve sonuna kadar mücadele eden bir takım oluşturacağını söyledi.

22.09.2015 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin İdmanyurdu Bülent Korkmaz'la imzaladı

Mersin İdmanyurdu teknik direktörlüğüne getirilen Bülent Korkmaz, 1+1'lik sözleşmesini imzalarken teslim olmayan ve sonuna kadar mücadele eden bir takım oluşturacağını söyledi.

Görevinden ayrılan Mesut Bakkal'ın yerine getirilen getirilen Bülent Korkmaz için Hilton Oteli'nde imza töreni düzenlendi. Korkmaz, Mersin İdmanyurdu'nda son dönemlerde aldığı kötü sonuçları tersine çevirerek takımı iyi yerlere getirmek istediklerini belirtti. Bunun için çok çalışmaları gerektiğini vurgulayan Bülent Korkmaz, şunları söyledi 24 saat futbolla yaşayan bir insanım. Sevdiğim işi yapıyorum. En iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Mersin İdmanyurdu zor bir süreçten geçiyor. En önemli hedef, bu zor süreçten çıkabilmek. Yerlisiyle, yabancısıyla, kaliteli, genç, tecrübeli bir takımımız var. Futbolcularımıza takım oyununu oynatmaya çalışacağız.

Önlerinde Torku Konyaspor maçı olduğunu, öncelikle bu müsabakaya odaklanacaklarını kaydeden Bülent Korkmaz, şöyle devam etti

Takımın fiziksel olarak problemi yok. Ancak oyuncularda zihinsel bir yıpranma olduğunu düşünüyorum. Oyuncularımızın güvenini yeniden getirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bunu da halledeceğiz. Oyuncularla devamlı diyalog halinde olmak zorundayız. Sakin, kararlı ve kazanma duygusu olan bir takım olacağız. Çünkü son 5 maçta gol yedikten sonra takım teslim oluyor. Bunu kesinlikle yapmayacağız. Bu benim karakterimde de var. Teslim olmak yok. Mağlup olursunuz ama sonuna kadar savaşır ve mücadele edersiniz. Böyle bir takım olacak. Bir galibiyete ihtiyaç var. İnşallah o maç Torku Konyaspor maçıdır.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ise yönetim olarak Bülent Korkmaz'a her konuda destek vereceklerini belirtti, Kendisine başarılar diliyorum dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu Bülent Korkmaz'la İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement