Mert'in Yakınlarından Tepki - Son Dakika
Güncel

Mert'in Yakınlarından Tepki

Kars'ta kaybolduktan sonra boş tabyada cesedi bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın’ın yakınları, Adliye önünde toplanarak olaya tepki gösterdi.

08.04.2014 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta kaybolduktan sonra boş tabyada cesedi bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın yakınları, Adliye önünde toplanarak olaya tepki gösterdi.

Kars'ta 6 Mart 2014 tarihinde kaybolan ve dün akşam saatlerinde boş tabyada cesedi bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın yakınları bugün Adliye önünde toplanarak Başsavcı Mustafa Köylü ile görüştü. Adliyeden çıkan kalabalık daha sonra Hükümet Konağı önünde oturarak Vali Eyüp Tepe ile görüşmek istedi. Küçük Mert'in yakınları Kars gibi küçük bir şehirde çocuklarının katil veya katillerinin bulunmamasına tepki gösterdi. Olay yerine gelen Vali Tepe, Mert Aydın'ın yakınlarını teselli etmeye çalıştı. Mert Aydın'ın yakınları, Vali Tepe'den çocuklarının katillerinin bulunmasını istedi. Daha sonra Faikbey Caddesi At Heykeli önüne gelen kalabalık, burada basın açıklaması yaptı. Aile adına konuşan Burhan Alibeyoğlu, "Kimsenin aklına gelemeyecek bir delikte Mert'imizin hunharca öldürülmüş cesedini bulduk. Biz bulduk halk buldu. Daha sonra telefon ettik. Polis 45 dakika sonra olay yerine teşrif etti. Mert'i hunharca öldüren şu anda aramızda. Buralarda bir yerde belki de her gün görüşüyoruz. Belki de her gün merhabalaşıyoruz" dedi.

Kalabalık daha sonra Faikbey Caddesi üzerinde yürüyerek halkı duyarlı olmaya davet etti.

Mert Aydın'ın cesedinin Erzurum Bölge Hastanesi'nde yapılan otopsiden sonra Kars'a getirilerek toprağa verilmesi bekleniyor. - KARS

Mert\'in Yakınlarından Tepki
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mert'in Yakınlarından Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement