Merve Taşkın Cinsel Tercihini Açıkladı! Merve Taşkın Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Merve Taşkın Cinsel Tercihini Açıkladı! Merve Taşkın Kimdir?

Merve Taşkın Cinsel Tercihini Açıkladı! Merve Taşkın Kimdir?

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, aseksüel olduğunu açıkladı. Peki, Merve Taşkın kimdir?

16.10.2018 13:58  Güncelleme: 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha önce kaleci Loris Karius'un mesaj atmasıyla gündeme gelen Taşkın, geçtiğimiz gün sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı. kimdir?

MERVE TAŞKIN KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni , 1998 yılında doğdu. Twitter'da zaman zaman TT olan Taşkın, son olarak Beşiktaş'ın yeni kalecisi Loris Karius'un kendisine Instagram'dan mesaj gönderdiği haberleriyle gündeme gelmişti. Geçtiğimiz yılın Eylül ayında, Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Beşiktaş'ın Porto'yu yendiği maç sonrası yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi. Paylaşımında, Beşiktaş'ın Porto'yu mağlup etmesi durumunda göğsüne Beşiktaş yazıp paylaşma sözü veren Taşkın bu sözünü yerine getirmişti.

'MORALİM LORİS'LE KONUŞURSAM DÜZELİR'

Fenomen haline gelen genç kız, YouTube'da bir kanala konuşarak Loris'le tanıştıklarını ve buluştuklarını anlattı. Konu hakkında "O gün Beşiktaş'ın maçı vardı ve yenildi. Ben de "Moralim anca Loris'le konuşursam düzelir." şeklinde bir tweet attım. Her şey o tweetle başladı, daha sonra 1-2 saat içinde sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık." ifadelerini kullandı.

<a class='keyword-sd' href='/merve-taskin/' title='Merve Taşkın'>Merve Taşkın</a> Cinsel Tercihini Açıkladı! Merve Taşkın Kimdir?

'ASEKSÜELİM VE BAKİREYİM'

Son olarak da, ınstagram'dan gelen takipçi sorularını yanıtlayan , gelen soru üzerine, '' Sanırım ben aseksüelim ve hala bakireyim.'' cevabını verdi.

Merve Taşkın Cinsel Tercihini Açıkladı! Merve Taşkın Kimdir?
Merve Taşkın Cinsel Tercihini Açıkladı! Merve Taşkın Kimdir?

Son Dakika Güncel Merve Taşkın Cinsel Tercihini Açıkladı! Merve Taşkın Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sahte kabadayı: Bu şişmiş tavuk kim 0 0 Yanıtla

Advertisement