Meryem Uzerli Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Meryem Uzerli Kimdir?

Meryem Uzerli Kimdir?

Cannes Film Festivali 2019'a katılan oyuncu Meryem Uzerli, tercih ettiği transparan kıyafetle göz doldurdu. Peki, Meryem Uzerli kimdir ve kaç yaşında? Meryem Uzerli hayatı ve biyografisi…

15.05.2019 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhteşem Yüzyıl dizisinin Hürrem'i Meryem Uzerli Cannes Film Festivaline damga vurdu. Meryem Uzerli nereli ve nerede yaşıyor? Meryem Uzerli boyu kaç?

ALMANYA'DA DÜNYAYA GELDİ

Uzerli, 12 ağustos 1983 tarihinde Almanya'nın Hessen eyaleti Kassel şehrinde dünyaya geldi. İki ağabeyi ve bir ablası olan oyuncunun tam adı Meriem Sahra Uzerli'dir. Babası Hüseyin Uzerli, annesi Alman Ursula'dır.

Meryem Uzerli Kimdir?

HÜRREM SULTAN KARAKTERİNE CAN VERDİ

Güzel oyuncu, bir dönem Hamburg'a yerleşip Schauspielstudio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi aldı. Berlin başta olmak üzere Hamburg ve Kassel'in de içinde bulunduğu Almanya'nın çeşitli yerlerinde tiyatrolarda oynadı. 5 Ocak 2011'de yayına başlayan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan'a can verdi. 173 cm. boyunda olan Meryem Uzerli, ana dili Almanca olup, İngilizce ve Türkçe biliyor. Almanya'da birçok televizyon filmi ve dizide rol aldı, binicilik, yüzme ve basketbol sporlarını yaptı.

Meryem Uzerli Kimdir?

GECENİN KRALİÇESİ'NDE BAŞROL OLDU

Türkiye'de çeşitli reklam filmlerinde oynadı. 2015 yılında "Annemin Yarası" adlı sinema filminde Ozan Güven ile başrolde oynadı. Murat Yıldırım ve Mehmet Aslantuğ ile "Gecenin Kraliçesi" dizisinde başrolde yer aldı.

Meryem Uzerli Kimdir?
Meryem Uzerli Kimdir?

Son Dakika Güncel Meryem Uzerli Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement