Messi'nin Israrlarına Rağmen Barça Hocası Arda'yı Gönderiyor - Son Dakika
Spor

Messi'nin Israrlarına Rağmen Barça Hocası Arda'yı Gönderiyor

Barcelona Teknik Direktörü Valverde, Messi'nin "kalsın" sözlerine rağmen Arda Turan'ın gönderilmesine karar verdi.

27.08.2017 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya'da yayınlanan Diario Gol, Arda Turan'ın kendisinden takımdan ayrılmasını isteyen Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde'yle sorun yaşadığını, Messi'nin müdahalesine rağmen problemin devam ettiğini yazdı.

Diario Gol gazetesi Arda Turan'la ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Haberde Barcelona Teknik Direktörü Valverde'nin Arda Turan'a takımdan ayrılması gerektiğini açıkça belirttiği vurgulanırken Milli futbolcunun bu çağrıları cevapsız bıraktığını yazdı.

ARDA KALMAK İSTİYOR

Arda Turan'ın şu anki maaşından daha düşük bir maaşla oynamayı reddettiği bu yüzden takımda kalma konusunda ısrar ettiği ve bu yüzden Valverde'yle ters düştüğü belirtildi. Barcelona'nın hocasının Arda Turan'ın kalması halinde soyunma odasında sorun yaratmasından endişe ettiği haberde vurgulandı.

"YENİDEN DÜŞÜN HOCA"

Valverde'nin Neymar'ın ayrılmasının ardından bu pozisyonda oynayabilmesine rağmen Arda Turan'ı hiç düşünmediğini yazan gazete Arda Turan'ın takımdan sevilen bir oyuncu olduğunu belirtti. İddialara göre Barça'lı bazı oyuncular Arda'nın durumunun yeniden düşünülmesi gerektiği yönünde görüş belirtti.

Ancak Valverde'nin geri adım atmaması ve duruşunu açıkça belirtmesinin ardından bu oyuncuların da Arda'nın durumu kabul etmesi gerektiği konusunda oyuncuyla görüştüğü savunuldu. Bu oyuncular arasında Messi ve Pique'nin de adı geçiyor.

FİYATI 20 MİLYON EURO'YA KADAR DÜŞTÜ

Barcelona'nın Arda Turan'ı yüksek maliyeti nedeniyle gönderemediği belirtilen haberde 34 milyon Euro'ya alınan oyuncu için fiyatın 20 milyon Euro'ya kadar düştüğünü, ayrıca Arda'nın maaşının birçok takımın karşılaşamayacağı kadar yüksek olduğu belirtildi.

Sport gazetesi ise Barcelona'nın Arda Turan'ın gitmemekte ısrar etmesi halinde bonservissiz gönderilmesine karar verdiğini yazmıştı. Gazete Arda Turan'ın La Liga'da oynayabilmesi için gerekli lisansın da iptal edileceğini iddia etti.

MANCHESTER UNITED BEKLEMEDE

İngiliz basını da bonservis istenmemesi halinde Manchester United'ın Arda Turan'ı transfer edebileceğini yazdı. Liverpool ve Arsenal'in de yeniden gündemde olduğu belirtiliyor.

Öte yandan satışına karar verilen Andre Gomes'in gönderilmesi halinde Arda Turan'ın takımda tutulabileceği iddiası da başka basın organlarında yer aldı. Bu gelişmeler yaşanırken Arda Turan'ın Alaves maçı kadrosuna alınmaması da dikkat çekti.

VALVERDE SORUDAN KAÇTI

Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde son yaptığı açıklamada takımdan ayrılmaları gündemde olan Arda Turan, Douglas Perreira dos Santos ve Thomas Vermaelen'le ilgili soruya "Kulübün futbolcuları, bazıları ayrılabilir. Sonunu bekleyeceğiz." yanıtını verdi.

Messi\'nin Israrlarına Rağmen Barça Hocası Arda\'yı Gönderiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Messi'nin Israrlarına Rağmen Barça Hocası Arda'yı Gönderiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement