Mesut Değer'den DTSO'ya Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Mesut Değer'den DTSO'ya Nezaket Ziyareti

Mesut Değer\'den DTSO\'ya Nezaket Ziyareti

CHP Diyarbakır eski milletvekili ve MYK üyesi Mesut Değer, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundu.

09.08.2014 15:58  Güncelleme: 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar ile Başkan Yardımcıları Metin Aslan ve Mesut Altın tarafından kabul edilen Değer, odanın yaptığı çalışmaları izlediğini ve değerli bulduğunu dile getirdi.

Diyarbakır'la ilgili ana sorunlar konusunda herkesin siyasi görüşünü bir kenara bırakarak çalışması gerektiğini belirten Değer, "Bunu yapan şehirler kazandı. Diyarbakır ise bu konuda birlikteliğini sağlamadığı için çok zarar gördü" şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar ise, yönetim olarak yaptıkları işlerle iz bırakmak istediklerini belirterek, "Bugün sizi yaptığınız çalışmalarla iz bıraktığınız için herkes biliyor. Bizler de, kentimizin çok ciddi boyutta olan altyapı sorunları ile ilgili çaba sarf ediyoruz. Uzun vadede kentin sosyo-ekonomik alt yapısını ilgilendiren projeler üzerinde çalışıyoruz" dedi.

Her fırsatta kentin ekonomisi ile ilgili altyapı sorunlarını dile getirdiklerini belirten Sayar, "Ekonomimizi güçlendirmemiz gerekiyor. Çünkü ekonomimiz güçlü olmadıkça diğer alanlarda da başarılı olamıyoruz" şeklinde konuştu. Sohbetin ilerleyen kısımlarında odanın gündeminde olan projeler ve genel ülke gündemine ilişkin görüş alış verişinde bulunuldu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Mesut Değer'den DTSO'ya Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement