Mesut Özil ve Alexis Sanchez Devre Arasında Ayrılabilir" - Son Dakika
Spor

Mesut Özil ve Alexis Sanchez Devre Arasında Ayrılabilir"

Mesut Özil ve Alexis Sanchez Devre Arasında Ayrılabilir"

Arsene Wenger, sözleşmelerinin son aylarına giren iki yıldızdan umudunu kesmişe benziyor.

12.10.2017 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sözleşme yenilemedikleri takdirde 'dan sezon sonunda ayrılacak olanvehakkında menajer Arsene Wenger'den ilginç bir açıklama geldi.

Perşembe sabahı basın mensuplarının karşısına çıkan Wenger, kontratlarının son aylarına giren iki yıldızının da devre arasında takımdan ayrılabileceklerini söyledi. Basın toplantısında iki oyuncuya da Premier League'den talipler olduğu hatırlatan bir gazetecinin, makul bir teklif sunulması durumunda oyuncuların devre arasında takımdan ayrılma ihtimalini sorması üzerine tecrübeli menajer, kısa bir yanıtla "Bu mümkün" karşılığını verdi.

Sezon başında birçok kulübün ilgilendiği Alexis Sanchez ve Mesut Özil'i göndermeme kararı alan Arsene Wenger, sözleşmelerini yenilemeseler bile iki oyuncunun da sezon sonuna kadar takımda kalacağını ifade etmişti.

Geçtiğimiz sezon Premier League'de attığı 24 golle Arsenal'ın en skorer ismi olan Alexis Sanchez ilebaşta olmak üzereve 'in ilgilendiği belirtiliyor. Özellikle son dönemde sergilediği performansla taraftarların tepkisini çeken Mesut Özil'in ise 'ın yanı sıra Türkiye'den bazı kulüplerin transfer listesinde yer alıyor.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Mesut Özil ve Alexis Sanchez Devre Arasında Ayrılabilir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement