Metallica'nın Ön Grubu Türk Metal Efsanesi Pentagram Oldu - Son Dakika
Güncel

Metallica'nın Ön Grubu Türk Metal Efsanesi Pentagram Oldu

Metallica\'nın Ön Grubu Türk Metal Efsanesi Pentagram Oldu

Bu yaza damga vuracak olan "Metallica By Request" konseri için geri sayım tüm hızıyla devam ederken, Metallica'nın önünde çalacak grup da belli oldu.

27.05.2014 11:48  Güncelleme: 11:46

Metallica by Request" konseri için şarkı oylaması 19 Haziran'da sona erecek

Metallica'nın hayranlarının belirlediği şarkılardan oluşacak muhteşem performansından önce, İTÜ Stadyumu'nda Türkiye'nin en önemli gruplarından Pentagram sahne alacak. Pozitif Live organizasyonu ile 13 Temmuz'da müzikseverleri çığır açan interaktif bir Metallica konseri deneyimi ile tanıştıracak olan "Metallica By Request"'in biletleri tüm Biletix satış noktaları ve biletix.com'da!

Pozitif Live organizasyonuyla 13 Temmuz'da İTÜ Stadyumu'nda gerçekleşecek konserde seslendirecekleri şarkıları hayranlarının oluşturmasını isteyerek bir ilki gerçekleştiren dünyanın en büyük metal grubu Metallica, "Metallica By Request" turnesi ile dördüncü kez Türkiye'deki hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Türk heavy metal efsanesi Pentagram'ın açılışını yapacağı konserin biletleri tüm Biletix satış noktaları ve biletix.com'da!

"Metallica By Request" konserinde çalınacak şarkıların oylaması da tüm heyecanıyla sürüyor. 19 Haziran'da sona erecek oylamada grubun konsere başlayacağı şarkılar için "Master of Puppets" ve "One" başa baş gidiyor.

Metallica'dan önce sahne alacak olan Pentagram'ın davulcusu Cenk Ünnü de kendi hayalindeki "Metallica by Request" şarkı listesini paylaştı. Metallica'nın Ride The Lightning albümündeki
Fight Fire with Fire şarkısı ile konsere başlamasını isteyen Ünnü, Phantom lord, Leper Messiah, Orion, Ride the lightning, Dyers eve, My friend of Misery gibi şarkıların çalınmasını istediğini söyledi.

Konser biletini satın alan Metallica hayranları, izleyecekleri konserde çalınacak şarkıları oylama hakkına sahip oluyor ve Metallica'nın 30 yılı aşkın süredir kaydettiği 140'dan fazla parça ile rüyalarını süsleyen şarkı listesini oluşturabiliyor. Metallica'nın geleneksel olarak 18 şarkıdan oluşan sahne şovunun, 17 şarkısı böylece verilen bu oylar sayesinde belirleniyor. Grubun bir başka sürprizi isekonsere katılanların verilen bir kodla konser esnasında BİS parçasını oylama ile belirleyebilecek olması.

Daha fazla bilgi için www.pozitiflive.com ve www.metallicabyrequest.com adresini ziyaret ederek konser ve oylama sistemiyle ilgili detaylara ulaşabilirsiniz. Metallica konseri Radyo Eksen, CNBC-e, GQ ve D&R'ın katkılarıyla gerçekleşmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Metallica'nın Ön Grubu Türk Metal Efsanesi Pentagram Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement