Metek'ten Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Metek'ten Bilgilendirme Toplantısı

Metek\'ten Bilgilendirme Toplantısı

Türkiye’de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Geliştirilmesi Projesi (METEK) kalite ve halkla ilişkiler bileşenleri faaliyetleri kapsamında, ‘Kalite güvencesi uygulamaları bilgilendirme toplantısı' Gaziantep'te yapıldı.

18.12.2013 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Geliştirilmesi Projesi (METEK) kalite ve halkla ilişkiler bileşenleri faaliyetleri kapsamında, 'Kalite güvencesi uygulamaları bilgilendirme toplantısı' Gaziantep'te yapıldı.

Gaziantep Tuğcan Otel'de düzenlenen toplantıya Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, ilçe milli eğitim müdürlerinin yanı sıra okul yöneticileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Erkem Serin, son iki yılda Gaziantep'te meslek liselerinin sayısının neredeyse iki katına çıktığını ifade ederek, "Şuanda mesleki liselerde öğrenci sayımız hızlı bir şekilde artıyor. Buna bağlı olarak sanayide de çok ciddi gelişmeler var. Sanayicinin ihtiyacı olan ara eleman sayısı da hızlı bir şekilde artıyor. Şuan Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde 40 bin ara eleman ihtiyacı olduğunu hepimiz biliyoruz. Şuanda meslek liselerine yoğun bir yönelim olduğunu da biliyoruz. Biz gerçekten Türkiye'de mesleki eğitimi belli bir noktaya taşıyabilirsek çok büyük bir işi başarmış oluruz. Ülkemiz adına çok güzel bir iş yapmış oluruz diye düşünüyorum" dedi.

Daha sonra Kısa Dönemli Uzman Prof Dr. Ulvi Şeker, toplantının amacını içeren bir sunum yaptı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Metek'ten Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement