"Metin Akpınar'ı Kınıyorum" Dediğini İddiasını Yalanlayan CHP'li Vekil, Muhalif Gazeteleri Eleştirdi - Son Dakika
Güncel

"Metin Akpınar'ı Kınıyorum" Dediğini İddiasını Yalanlayan CHP'li Vekil, Muhalif Gazeteleri Eleştirdi

CHP'li Mehmet Bekaroğlu, "Metin Akpınar'ı kınıyorum" dediği iddiasını yalanlayıp muhalif gazeteleri eleştirerek "Demokrat geçinen gazeteler 'Bekaroğlu Akpınar'ı kınıyor' diye haber yaptılar' dedi.

27.12.2018 11:58  Güncelleme: 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, konuk olduğu bir radyo programında "Metin Akpınar'ı kınıyorum" dediği iddiasını yalanladı. Bekaroğlu, muhalif gazeteleri hedef alarak "BirGün ve Cumhuriyet gazeteleri 'Mehmet Bekaroğlu Akpınar'ı kınıyor' diyerek haberi verdiler" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Sanatçı müsveddeleri, bedelini ödeyecekler" demesinin ardından gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında "Onları kınıyorum" dediği iddia edilen CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, konuk olduğu RS FM'de yayınlanan Yavuz Oğhan'dan Bidebunudinle programında sözlerine açıklık getirdi.

'DEMOKRAT GEÇİNEN BİRGÜN VE CUMHURİYET GAZETELERİ'

Bekaroğlu, haberi yayımlayan Cumhuriyet ve BirGün gazetelerini eleştirerek, "Meclis'te tartışma sırasında, 'Darbeleri kınıyorum ama bunu Akpınar gibi söylemem. 70 küsür yaşında bir insanı neden apar topar alıyorsunuz' dedim. Demokrat geçinen BirGün ve Cumhuriyet gazeteleri 'Mehmet Bekaroğlu Akpınar'ı kınıyor' diyerek haberi verdiler" ifadelerini kullandı.

Metin Akpınar

'CHP'DEKİ VARLIĞIMDAN RAHATSIZ OLANLAR'

Sözlerinin çarpıtıldığını ve bunun bir operasyon olduğunu savunan Bekaroğlu, "CHP'deki varlığımdan rahatsız olanlar bu haberi uçurdu. Ama esas mesele gerginlik meselesidir. İnsanlar tutanakları okusa, Metin Akpınar'a yönelik bir şey söylemediğimi anlayacaklar. Ama okumuyorlar. Başlığı okuyorlar, kendi tarafından olan insan ne söylerse söylesin doğru, karşı taraf ne derse desin yanlış diye bakıyor. Biz de toplumsal kutuplaşmanın malzemesi edildik" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu

'MUHALİFLER CUMHURBAŞKANI'NIN YARATTIĞI KUTUPLAŞMAYA ODUN TAŞIYOR'

Toplumsal kutuplaşmanın tek taraflı olmadığını belirten Bekaroğlu, "Bu kutuplaşma tek taraflı değil. Açık ve net söylüyorum. İki taraf da birbirinden nefret ediyor. Bu kutuplaşmayı Erdoğan özellikle kaynatıyor. Çünkü varlığını bu kutuplaşmayla devam ettiriyor. Kutuplaşmayla seçimi kazanacak. Ama muhalefet tarafındaki insanlar da Cumhurbaşkanı'nın yarattığı kutuplaşmaya odun hatta benzin taşıyorlar. Olayı böyle görüyorum. Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'e yapılanı asla tasvip etmem" diye konuştu.

"Metin Akpınar\'ı Kınıyorum" Dediğini İddiasını Yalanlayan CHP\'li Vekil, Muhalif Gazeteleri Eleştirdi

Son Dakika Güncel 'Metin Akpınar'ı Kınıyorum' Dediğini İddiasını Yalanlayan CHP'li Vekil, Muhalif Gazeteleri Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement