MHP Milletvekili Parsak'ın, Çay Ziyareti - Son Dakika
Güncel

MHP Milletvekili Parsak'ın, Çay Ziyareti

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Çay ilçesini ziyaret etti.

16.08.2017 17:38

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Çay ilçesini ziyaret etti.

İlçe belediye başkanlığı, ilçede bulunan sivil toplum örgütleri, oda ve borsalarını ziyaret eden Parsak, esnaf ziyaretinin ardından Pazarağaç ve Karacaören beldesine geçerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Parsak, Çay ilçesi ziyareti sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Meclis Genel Kurulunun çalışmadığı dönemde teşkilatları ziyaret ettiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Hem onların sorunlarını dinliyoruz eleştirilerini, önerilerini alıyoruz. Hemde güncel politikayla ilgili ülke meseleleriyle ilgili güncel o ilçedeki meselelerle ilgili de doğru bilinen yanlışları düzeltmek adına kendi politikalarımızı aktarmak adına onlara doğru bilgiler aktarıyoruz.

Propaganda yapmayı tercih etmiyoruz. Daha ziyade onları dinlemeyi tercih ediyoruz. Ama sorarlarsa da işin doğrusunu bu çalışmaların pek çoğunda birinci dereceden içinde yer alan milletvekilleri olarak onlara aktarma imkanı buluyoruz. Hemde dertleşiyoruz."

Parsak'a ziyaretlerinde MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz ile il yönetim kurulu üyeleri Bekir Özerdem, Recep Çelik, Osman Demir ve Arif Zıngıldak eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP Milletvekili Parsak'ın, Çay Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement