MHP Nevşehir İl Başkanı Bedirhanoğlu Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

MHP Nevşehir İl Başkanı Bedirhanoğlu Güven Tazeledi

MHP Nevşehir İl Başkanlığı kongresinde tek liste ile seçime giren mevcut başkan Serkan Bedirhanoğlu güven tazeledi.

22.04.2012 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Nevşehir İl Başkanlığı kongresinde tek liste ile seçime giren mevcut başkan Serkan Bedirhanoğlu güven tazeledi.

Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurul toplantısına MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 22. dönem milletvekili adayları, BBP İl Başkanı Sefer Tavukçu, Kamu-Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

İl Başkanı Serkan Bedirhanoğlu, burada yaptığı konuşmada, MHP'nin Türk Milletini dünya milletler ailesinin seçkin bir üyesi konumuna getirmek için Türkiye'nin en hazırlıklı partisi olduğunu söyledi.

MHP'nin hesabının millet düşmanları ile olduğunu, vatana ihanet eden herkesin karşısında olduklarını belirten Bedirhanoğlu şunları kaydetti:

"Sözde ileri demokrasi yalanlarını ağızlarına dolayan, temelsiz özgürlük vaatleriyle insanlarımızı kandıran ve kendi hukuklarını tesis etmek için uğraşan, riya ve münafık siyaset erbabına MHP haddini muhakkak bildirecektir. Cumhuriyeti yıkmak için fırsat kollayanları, dedeleri gibi teslimiyetçi olanları, yetim hakkına el uzatanları, haksızlıkları yaygınlaştıranları ve yandaşlarını asla affetmeyecektir. Yıkım için seferber eden devlet imkanlarını yerlere serilen milli haysiyetimizin ve peşkeş çekilen milli varlıklarımızın diyetini muhataplarından kesin kez alacaktır. Türk'e düşman kim varsa bizim hesabımız onlarladır. İslam'a kim yan bakıyorsa nefretimiz onlara yöneliktir."

Konuşmaların ardından seçime geçildi. 160 delegenin 106'sının oyunu alan mevcut başkan Bedirhanoğlu yeniden il başkanlığına seçildi.

Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

" Haydar Çiftçi, Eyüp Öz, Nevzat Öndegelen, Göksel Taşçı, Şahin Kafalı, Emrulah Saygılı, Derviş Hilal, Ali Kararlı, Hamdi Sütveren, Serkan Öztemur, Erkan Dündar, Yusuf Ağmaz, Ahmet Köksal, İlhan Kaya, Murat Gencer, Necdet Kopartan, İsmail Toprak, Mustafa Akkuş, Ali Haydar Karacadağ ve Nejat Kanmaz."

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Nevşehir İl Başkanı Bedirhanoğlu Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement