MHP'nin "Bayrak Mitingi" - Son Dakika
Güncel

MHP'nin "Bayrak Mitingi"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "63 akıl fukarası, AKP, PKK sözcülüğüne hevesle girişmiş ve görevlendirilmiştir" dedi.

20.04.2013 19:41

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "63 akıl fukarası, AKP, PKK sözcülüğüne hevesle girişmiş ve görevlendirilmiştir" dedi.

Devlet Bahçeli, Gündoğdu Meydanı'nda partisince düzenlenen mitingde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "aziz şehitlerin kanlısı, gazilerin lanetle andığı, Türk milletini bölmeye, bağımsız Kürdistan kurmak için yıllarca kin kusan cani başı ve çetesi"nden barış ve çözüm umduğunu iddia etti.

"Başbakan, yeni anayasayı PKK ile yapabilecek kadar milletimizin karşı cephesine geçmiştir" diyen Bahçeli, şunları söyledi:

"63 akıl fukarası, AKP, PKK sözcülüğüne hevesle girişmiş ve görevlendirilmiştir. Başbakan ve İmralı canisinin içinde bulunduğu şirk ve günah cephesine göre Türklük, bölücü ve ayrılıkçıdır, Türk olmak ayıp ve sakıncalıdır, bayrak tahriktir, Türk milliyetçiliği ayaklar altında ve çiğnenmesi gereken bir sapmadır, milli bayramların inkarı sivilleşmedir, (Ne mutlu Türküm diyene) seslenişi, şeytanın icadıdır, Türk milleti bölünürse, demokratikleşecek ve refaha ulaşacaktır, Türkiye Cumhuriyeti idaresi her yerden sökülürse sorunlar bitecektir. Şimdi de PKK'nın terör örgütü listesinden çıkarılması talep edilmektedir. Etnik temelli ve kanlı bir terör örgütü olan PKK, Kürt kökenli kardeşlerimin asla temsilcisi değildir, İmralı canisi de Kürt kökenli vatandaşlarımın lideri değildir, olamayacaktır. Terör örgütü için tek çıkış, silahlarıyla birlikte güvenlik güçlerine teslim olmak ve bağımsız yargının önünde 29 yıldır işledikleri terör suçlarının hesabını bir bir vermektir. Kanlı örgüt için bundan başka seçenek yoktur."

"Türk olmaktan utanıyor musunuz, Türklüğü ırkçılıkla bir görenleri hoş görecek misiniz, Türk milletine aidiyetten Başbakan istedi diye cayacak mısınız, Türkiye'yi PKK'ya satma ve devretme hazırlığı yapan haramzadeleri affedecek misiniz, Türk milletinin mahremine kastedenleri, kutsallarımıza yan gözle bakan namertleri unutacak mısınız" sorularına meydandakilerin "Hayır" yanıtı vermesi üzerine Bahçeli, "Bu (Hayır)lar, Başbakan'ın, İmralı canisinin ve küresel efendilerinin emellerini Ege'nin dibine gönderecektir, doğudan batıya kuzeyden güneye Türk milletini yaşatacak ve kardeşliğinin garantisi olacaktır, Türklüğe BOP kumaşından biçilen kefeni yırtıp atacaktır" dedi.

Bahçeli, "yıkılmaya, dağılmaya ve ufalanmaya" direneceklerini, "bölücülüğe, hainliğe ve yabancı hayranlarına" dik duracaklarını, "teröristlerin masum gösterilmesine, İmralı canisinin affına, militanların bir şey olmamış gibi siyasete taşınmasına" dimdik şekilde tavır göstereceklerini dile getirdi.

-"Psikolojik harekat yapılıyor"-

Devlet Bahçeli, toplum üzerinde "çözüm" ve "barış" gibi iki pozitif kavram eşliğinde çok yoğun psikolojik harekatın yapıldığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"AKP hükümeti, Türk milletini yıldırmak için her yolu mübah görmektedir. Anketler seferber edilmekte, yandaş medya yönlendirilmekte, 63'lükler ve sözde aydınlar, telaş ve panikle faaliyete geçirilmektedir. Kamuoyu algısını, PKK ve İmralı canisiyle yürütülen müzakerelere ikna etmek için iblisçe taktikler uygulanmaktadır ve peş peşe açıklamalarla süreç ihanetine desteğin arttığı ifade edilmektedir. Milletimize (Terör bitsin mi, anaların gözyaşı dinsin mi, barış gelsin mi-) soruları sorulmakta ve doğal olarak alınan olumlu cevaplar da süreç rezilliğine destek olarak ilan edilmektedir. AKP'ye yardım ve yataklık yapan yandaş anket kuruluşları, (İmralı canisiyle görüşmelere ne diyorsunuz, PKK'yla görüşmeleri kabulleniyor musunuz-) deselerdi, biliniz ki yayınlanan anketlerde milletimizin bu rezil süreci tamamıyla reddettiği ortaya çıkacaktı. Çözüm ihanetine sanal destek oluşturularak milletimizin aklı çelinmektedir. Bu, her şeyden önce hayasızlığın, yalancılığın ve milli irade dolandırıcılığının dik alasıdır."

"Süreç denilen ihanete sonuna kadar karşı çıktığımız için Başbakan, AKP'nin kökü belirsiz yöneticileri ve bölücü ortakları bize ateş püskürmektedir" görüşünü dile getiren Bahçeli, partisine "Kandan geçinenler, barışa karşı çıkanlar, terörün bitmesini istemeyenler" diyenleri, "vicdanlarının kurumuş" olarak nitelendirdi.

Sevr Antlaşması'nı yırtan milli mücadele kahramanlarına, iş birlikçi İstanbul hükümetinin de aynı şekilde saldırdığını vurgulayan Bahçeli, şunları ifade etti:

"Şu benzerliğe bakınız ki mütareke yıllarında Yunan ordusunun başarısı için dua eden Adliye Nazırı Ali Rüştü Efendi, İngilizlerin kapıkulu olmuş Sadrazam Damat Ferit Paşa varken, bugün de ABD'li askerlere dua eden Başbakan Erdoğan ve hükümeti bulunmaktadır. 93 yıl önce Sevr Antlaşması'nı reddeden asil millet evlatlarını, boş yere kan döken, barışı engelleyen çılgınlar olarak görenlerle, şimdilerde bizim tutumumuzu eleştirenler, aynı ihanet aşından farklı dönemlerde de olsa kaşık kaşık yiyen işgal artıklarından, hain isimlerden başkaları değildir."

-Başbakan Erdoğan'ın Tonyukuk Yazıtları'nı ziyareti-

Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Tonyukuk Yazıtları'nı ziyaret ettiğini hatırlatarak, şöyle devam etti:

"Sonra da bize (Siz ne yaptınız-) diyerek, milliyetçilikle ahkam kesmiştir. Sayın Başbakan, Yahudi cesaret ödülü alman, seni Yahudi yapmamıştır, Akdamar Kilisesi'ni onarmak seni Ermeni yapmamıştır, 88 yıl sonra Trabzon Sümela Manastırı'nda ayin yapılmasına izin vermen, seni Ortodoks yapmamıştır, Papa heykeli altında imzalar atman seni Katolik de yapmamıştır, bu iktidarla Orhun'a gitmen, Tonyukuk'un aziz anısına tutunman seni Türk de milliyetçi de asla yapmayacaktır. Başbakan sana geçmiş olsun, uğurlar olsun, sen bu treni çoktan kaçırdın. Mardin'de Türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldığın gün, her zeminde Türklüğü etnik mertebeye indirdiğin ve ırkçılıkla bir gördüğün zaman zaten her şeyi kaybettin."

-Başbakan Erdoğan'ın, batık bankaların araştırılmasına yönelik açıklaması-

Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, batık bankaların araştırılmasına yönelik açıklamasına değinerek, "Başbakan Erdoğan, hangi iftirayı atarsa atsın, hangi tehdide başvurursa vursun, bizi ve destek verenleri köklü millet yolundan, bağımsızlık ve birlik güzergahından çeviremeyecektir" dedi.

"Başbakan Erdoğan, İmralı canisini ve bölücü alçakları temize çıkarmaya çalışırken bizi karalamaya tüm gücüyle yönelmiştir" diyen Bahçeli, "Zimmet ve kalpazanlıktan sicil almış birisi, geçmişteki hükümet yıllarımızla ilgili bizden hesap sormaya çalışmaktadır. AKP ve PKK ittifakı bize takıldıkça Başbakan, hakkımızda fezlekeler düzenletip, Meclise sevk etmekte ve araştırma komisyonları kurduracağını ifade etmektedir. Herhalde bizim korkacağımızı, kendisi gibi hemen gömlek değiştireceğimizi düşünmektedir. Bizim güvencemiz ve gücümüz, işte İzmir'de bu meydandadır. Zira Allah'ın izni, milletimizin yardımıyla hepinizin hakkınızdan geliriz, hepinizi yere sereriz. Tüm iş birlikçilerin, müzakerecilerin ve Türk milletine ölümü gösteren terörist zorbaların defterini düreriz. Bir başımıza da kalsak, alayına yeteriz."

Bahçeli, "Başbakan, kaçamayacaksın, kurtulamayacaksın, kandıramayacaksın ve bil ki mutlaka iki cihanda da istismarlarının, talan ve tahribatlarını hesabını vereceksin. Biz her şeye katlanmaya razıyız ama sen ve hükümetin çalmaktan, çırpmaktan, yetim malı yemekten, teröristlere çanak tutmaktan ve Türk milletine ihanetten kesinlikle bağımsız yargı önünde hesap vereceksin" diye konuştu.

(Son) - İZMİR

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement