Millet Partisi Malatya İl Başkanı'nı Kabul Eden Başkan Çakır Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Millet Partisi Malatya İl Başkanı'nı Kabul Eden Başkan Çakır Açıklaması

Millet Partisi Malatya İl Başkanı\'nı Kabul Eden Başkan Çakır Açıklaması

Millet Partisi Malatya İl Başkanı Said Korkut ve yönetim kurulu üyeleri, 15 Temmuz darbe girişimi sırasındaki duruşundan dolayı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a nezaket ziyaretinde bulundular.

01.09.2016 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Millet Partisi Malatya İl Başkanı Said Korkut ve yönetim kurulu üyeleri, 15 Temmuz darbe girişimi sırasındaki duruşundan dolayı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a nezaket ziyaretinde bulundular.

15 Temmuz gibi karanlık gecenin bir daha yaşanmaması dileğinde bulunan Millet Partisi Malatya İl Başkanı Korkut, "Bütün milletimize geçmiş olsun diyorum. Sayın Başkanımızın gösterdiği ilgi ve alakaya, 15 Temmuz gecesi göstermiş olduğu güçlü iradelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. 15 Temmuz'da milletimiz hamd olsun güçlü demokrasiyi seçti. O gece milletimiz var olma mücadelesi verdi. Milletimiz demokrasiye ve milli iradeye sahip çıktı. Onun için düşünce ve fikirlerimiz ne olursa olsun ülkemiz ve milletimiz önemlidir. Hepimiz bir geminin içerisindeyiz ve bu gemi su alırsa hepimiz batarız. Sayın Başkanımızı gösterdiği iradeden dolayı tekrar tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah bir daha milletimize böyle bir gece yaşatmasın" diye konuştu.

15 Temmuz'da büyük bir ihanetin yaşandığını belirten Başkan Çakır ise, 15 Temmuz'un vatan hainlerinin ülkeye ve millete kurmuş olduğu büyük bir tuzak olduğunu ifade ederek "Darbe kalkışmasına karşı milletin devleti, birliği, beraberliği ve bayrağı için kenetlendiği bütün farklı görüşlerin vatan savunması için bir araya geldiği gündü. Millet olarak bu vatana yapılan ihanetleri gördük. Ders almamız gereken büyük bir kalkışmaydı. Ülkemizin çökertilmesi, bir iç savaşın hedeflendiği büyük bir acıyı yaşadık. Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu, hükümetimizin ve halkımızın darbe karşısında tek yumruk olması, bir araya gelmesi darbeyi önleyen en önemli unsurlardandır" ifadelerini kullandı.

Ülkede her kademeye sızan vatan hainlerinin tek tek ortaya çıkarılıp yaptıklarının hesabının sorulacağını kaydeden Çakır, "Bizim güçlü olmamız, iri, diri ve bir olmamız lazım. Konu vatan olduğu zaman bir araya gelmeyi, hainlere karşı dik duruşu, artık milletimiz geçmişten de ders alarak öğrendi. Milletimiz hem kendi iradesine, hem devletine, hem de Cumhurbaşkanına sahip çıktı. Rabbim inşallah bizlere böyle bir acı yaşatmasın" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Millet Partisi Malatya İl Başkanı'nı Kabul Eden Başkan Çakır Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement