Milletvekiline Bir Garip Hırsızlık - Son Dakika
Güncel

Milletvekiline Bir Garip Hırsızlık

Milletvekiline Bir Garip Hırsızlık

CHP 22. dönem İzmir milletvekili Erdal Karademir'in arabasını çalan hırsızlar bir kaç saat sonra telefon açıp arabayı teslim etti.

12.01.2015 15:49  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP 22. dönem İzmir milletvekili Erdal Karademir'in başına arka arkaya garip hırsızlık olayları geldi. ÇAlınan aracı vekile bir kaç saat sonra iade edildi.
TOPLANTIDA ARABASI ÇALINDI
Eski milletvekili Erdal Karademir geçtiğimiz perşembe akşamı İzmir Ticaret odasında bir yemeğe katılmak üzere Konak'a gitti. Aracını Kemeraltı Belediye otoparkına bıraktı. Yemek sırasında vekilin telefonu çaldı.
HIRSIZLAR VEKİLİ TELEFONLA ARADI
Telefonla arayanlar milletvekiline " Abi biz senin arabanı çaldık ama vekil olduğunu anlayınca pişman olduk arabanı Kadifekaleye bırakıyoruz. Kapıları kilitledik Anahtarıda lastiğin üzerine bıraktık " dediler.
VEKİL POLİSE HABER VERDİ
Karademir otoparka indiğinde aracınının çalındığını gördü. Polisi aradı ve birlikte Kadifekaleye gitti. Telefonda kendisini hırsız olarak tanıtan kişilerin dedikleri gibi araç Kadifekale son duraklarda terk edilmişti. Anahtar da lastiğin üzerindeydi.
BOMBA EKİBİ ÇAĞRILDI
Polis ekipleri araca kimseyi yaklaştırmadı. Olay yerine bomba imha ekipleri çağrıldı. Yapılan incelemede araçta herhangi bir patlayıcıya rastlanılmadı.
ÖNCE ÖNEMSEMEDİ SONRA ŞİKAYETÇİ OLDU
Yaşanan olayı önce ciddiye almayan Karademi daha sonra karakola giderek şikayetçi oldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Milletvekiline Bir Garip Hırsızlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • emin: halkcı kemal hangi sözde devrimini milletine sordu. kendını c. başkanı sectırdı. lafta demokrattı. tek parti zulmu 50 yılına kadar kan göz yaşı fitne bıraktı bu topraklara. lozanın 8 maddesini acıklar tarıh neden diğer maddelerı yok cunku öğrenmen gereken o kadar. en cok guldugumde senn adın mustafa benım mustafa senn kı kemal olsun. öğretmenle öğrenciyi hep karıştırır zaten öğrencıler. birde kemalın karda uyuma fotosu var. arabayla gelip bır guzel karlara uzanıp foto cektırmıs. zaten kim kar sogugunda uyur uyursa ölür bunu bile düşünemeyen bir toplumuz. kemalıst yalanlar 0 2 Yanıtla
  • Arif: Emin kardeş sen türk tarih kurumu baskanı mısın yoksa sokak dedikoducısu mu?kimden duyup öğreniyon bi kaynak ver de bizden gizlenenleri biz de öğrenelim.siz girdiniz kozmik odalara gerekeni siz aldınız biz degil malesef 1 0 Yanıtla

Advertisement