Minik Öğrenciler Kaymakam Demiral'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Minik Öğrenciler Kaymakam Demiral'i Ziyaret Etti

Minik Öğrenciler Kaymakam Demiral\'i Ziyaret Etti

Suşehri ilçesinde Suşehri Emine Birler Anaokulu minik öğrencileri Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral'i makamında ziyaret ederek çiçek hediye ettiler.

23.05.2013 17:19

Suşehri ilçesinde Suşehri Emine Birler Anaokulu minik öğrencileri Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral'i makamında ziyaret ederek çiçek hediye ettiler.

Yıl sonunun yaklaşması nedeniyle bir daha ki yıl ilkokula geçecek olan minik öğrenciler Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral'i makamında ziyaret ederek yıl sonunda düzenleyecekleri resim ve el sanatları sergisine Kaymakam Mehmet Demiral'i davet ettiler.

Konu hakkında açıklama yapan Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, "Suşehri Emniyet Birler Anaokulu minik öğrencilerine ve öğretmenlerine ziyaretlerinden ve davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Anaokulu eğitimi çocuklarımızın geleceği açısından çok önemli bizde bunun için anaokulu öğrencilerimizin eğitimine ve anaokullarımıza çok önem veriyor, anaokullarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Eğitimin temeli anaokulundan itibaren başlıyor. Temel anaokulu eğitimini iyi bir şekilde alan çocuklarımız gelecekte de çok başarılı oluyorlar. Ben bütün vatandaşlarımızı anaokulu eğitimine destek vermeye, çocuklarını anaokuluna göndermeye davet ediyorum. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, bugünün küçükleri yarının büyükleri biz geleceğimizi, ülkemizi onlara emanet edeceğiz. En güzel şekilde minik öğrencilerimizin yetişmeleri için bizlerde katkılarda bulunacağız. Ülkemizin geleceği minik öğrencilerimiz sayesinde daha güzel olacak bütün öğrencilerimize öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum. Onlara emek veren öğretmenlerine, okul müdürlerine, anne ve babalarına teşekkür ediyorum."dedi.

Suşehri Emine Birler Anaokulu öğrencilerinin Kaymakam Mehmet Demiral'e ziyaretinde Suşehri İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Kuru, Suşehri Emine Birler Anaokulu Müdürü Mustafa Bıldırcın, Suşehri Emine Birler Anaokulu öğretmeni Özlem Tunç hazır bulundular. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Öğrenciler Kaymakam Demiral'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement