Yangında can veren bebeğin annesinden cinayet itirafı! Kocası, kendisini fuhşa zorlamış - Son Dakika
3.Sayfa

Yangında can veren bebeğin annesinden cinayet itirafı! Kocası, kendisini fuhşa zorlamış

Denizli'de evlerinde çıkan yangında yaşamını yitiren 1 yaşındaki Zeynep'in annesi tarafından boğularak öldürüldüğü anlaşıldı. Gözaltına alınan ve her şeyi itiraf eden kadın, kendisini fuhşa zorlayan kocasına öfkelendiği için kızını öldürüp evi ateşe verdiğini belirtti.

29.03.2023 11:36  Güncelleme: 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi 360. Sokak'ta bulunan 3 katlı apartmanın en üst katında çıkan yangında, gözünü açtığında evin yandığını gören baba Mehmet Aydın (45), balkona çıkıp bağırarak çevre sakinlerinden yardım istedi. Ailenin yardımına koşan komşularının haber vermesi üzerine sağlık ve itfaiye ekipleri kısa sürede adrese geldi.

MİNİK KIZIN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Anne Hilal Aydın'ın (40) kendi imkanları ile dışarıya çıktığı binaya giren itfaiye ekipleri, baba Mehmet Aydın'ı sağ olarak kurtarmayı başardı. Ekipler tarafından dairedeki odasında hareketsiz olarak bulunan 1 yaşındaki Zeynep Aydın ise sağlık ekiplerine teslim edildi. 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi.

Minik Zeynep'i boğarak öldüren anne evi ateşe vermiş

FUHŞA ZORLANDIĞI İÇİN KIZIP EVLADINI BOĞMUŞ

Yangından etkilenmeden binadan çıkabilmesi nedeniyle olay yerinde gözaltına alınan anne Hilal Aydın, karakoldaki ifadesinde eşinin kendisini fuhşa zorladığını, daha fazla dayamadığı için kızını boğarak öldürüp daha sonra evi ateşe verdiğini itiraf etti.

Minik Zeynep'i boğarak öldüren anne evi ateşe vermiş

ANNE GÖZALTINDA

Komşularının verdiği battaniyeye sarılarak çalışmaları takip eden baba Mehmet Aydın ise en son uyumadan kızı ve eşini televizyon izlerken bıraktığını, dumanın etkisiyle uyanıp çevreden yardım istediğini ifade etti. Gözaltındaki annenin ifade işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Minik Zeynep'i boğarak öldüren anne evi ateşe vermiş
Yangında can veren bebeğin annesinden cinayet itirafı! Kocası, kendisini fuhşa zorlamış
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yangında can veren bebeğin annesinden cinayet itirafı! Kocası, kendisini fuhşa zorlamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement