Motorunu Çalan Hırsızları Yakalayarak Polise Teslim Eti - Son Dakika
3. Sayfa

Motorunu Çalan Hırsızları Yakalayarak Polise Teslim Eti

Motorunu Çalan Hırsızları Yakalayarak Polise Teslim Eti

Adıyaman’da geçtiğimiz günlerde işyerinden motosiklet hırsızlığı yapan şahısları kendi imkanları ile yakalayan işyeri sahibi, şüphelileri polise teslim etti.

08.06.2017 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da geçtiğimiz günlerde işyerinden motosiklet hırsızlığı yapan şahısları kendi imkanları ile yakalayan işyeri sahibi, şüphelileri polise teslim etti.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman merkez Sıratut Mahallesi İzollu Baba Caddesi üzerinde Özcan Gündüz'e ait işyerinde yaklaşık 1 hafta önce öğle saatlerinde motosiklet çalınmıştı. Yaşanılan hırsızlık anı iş yeri kameralarına saniye saniye yansımıştı. Hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların yakalanması için polis ekipleri çalışma başlatmıştı.

Polis ekiplerine bilgi veren iş yeri sahibi Özcan Gündüz, aynı zamanda şahısların yakalanması için ise güvenlik kamera kayıtlarını kendi sosyal medya hesabından paylaşarak şahısların yakalanması için takipçilerinden yardım istedi.

İş yeri sahibi Özcan Gündüz, hırsızların yakalanması polisin dışında kendiside çalışma başlattı. Hırsızların kimliklerini tespit eden ve şahıslardan birisinin Demokrasi Parkında olduğu bilgisini alan Özcan Gündüz, yaşı 18'den küçük olan F.E. isimli şahsı yakaladı. Hırsızlık olayının gözcülüğünü yapan F.E. adlı şahıs, hırsızlığı T.T. isimli şahsın yaptığını itiraf ederek yerini söyledi.

Demokrasi Parkında yakaladığı şahsı polis ekiplerine teslim etti. Bir süre sonra Gündüz, ikinci şahsı da Mara Mahallesinde yakaladı. Yakaladığı ikinci şahsı da polis merkezine götüren Gündüz, şahsı burada bulunan polis ekiplerine teslim etti. Yakalanan hırsızlık şüphelileri suçlarını itiraf ederken, başka hırsızlık olaylarını da gerçekleştirdiklerini söyledi.

Hırsızlık şüphelisi iki şahsı kendi imkanlarıyla yakaladığını vurgulayan iş yeri sahibi Özcan Gündüz, "Gündüz vakti düz kontak yapılarak çalındı motorumuz. Dün akşam şahısları tespit ettim sosyal medya üzerinden ve polisi aradım durumun anlattım. Polisler gelene kadar ben bir şahsı demokrasi parkında bir şahsı diğer şahsı da kilisenin orada yakaladık. Her iki şahsı polise teslim ettik" ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Motorunu Çalan Hırsızları Yakalayarak Polise Teslim Eti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement