Mşü Öğrencilerinin Yetiştirme Yurdu Duyarlılığı - Son Dakika
Yerel

Mşü Öğrencilerinin Yetiştirme Yurdu Duyarlılığı

MŞÜ öğrencileri "topluma hizmet" dersi kapsamında, Muş Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklara yönelik hazırladıkları proje kapsamında yemek programı düzenledi.

08.04.2014 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) öğrencileri "topluma hizmet" dersi kapsamında, Muş Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklara yönelik hazırladıkları proje kapsamında yemek programı düzenledi.

MŞÜ Matematik Bölümü 3. sınıfta eğitim gören bir grup öğrenci, "topluma hizmet" dersi kapsamında, Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklara yönelik Polis Evinde yemek programı düzenledi.

Valiliğin de katkısıyla verilen yemeğe katılan Vali Vedat  Büyükersoy ve eşi Zehra Kadriye Büyükersoy, Muş Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklarla bir araya geldi.

Yemekte konuşan Vali Büyükersoy, bu tür sosyal sorumluluk projelerini çok önemsediklerini ve desteklediklerini söyledi.

Büyükersoy, "Bu programa 6-18 yaş arası 50 çocuğumuz katıldı. Vatandaşlarımıza toplumsal duyarlılık kazandırmak ve çocuklarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmek adına projenin destekçisiyiz. Çocuklarımız için burada güzel ve anlamlı bir program düzenlendi. Bu proje de emeği geçen gençlerimize teşekkür ediyorum . Topluma faydalı, saygılı, hak ve hukuku gözetecek bireylerin yetişmesine katkıda bulunan ve böylece ahlaklı bir toplumun oluşmasına katkıda bulunan herkese başarı diliyorum."

Yemeğe İl Emniyet Müdürü Faik Aksu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamdullah Karasu, MŞÜ Matematik Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Muhsin İncesu ile çocuklar katıldı. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mşü Öğrencilerinin Yetiştirme Yurdu Duyarlılığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement