Muğla'da Kaçakları Taşıyan Teknenin Batması - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Kaçakları Taşıyan Teknenin Batması

Marmaris açıklarında kaçakları taşıyan teknenin batması olayıyla ilgili 1 kişinin cesedine daha ulaşıldı Bulunan ceset sayısı 8'e yükselirken, kayıp olan ve organizatör olduğu sanılan kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

09.02.2015 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris ilçesinden Yunan adalarına geçmeye çalışırken tekneleri batan kaçaklardan kaybolan 2 kişiden 1'nin cesedinin bulunduğu bildirildi.

Bozburun Mahallesi'nden cumartesi günü sabah ayrılan ve 15 kişinin bulunduğu belirtilen tekne, iddiaya göre motor arızasının ardından Hisarönü Körfezi'nde batmıştı. Teknedeki İran ve Irak uyruklu kaçaklardan 7'si hayatını kaybederken, kayıp olan 2 kişinin bulunması için Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı ekipleri, havadan ve denizden arama kurtarma çalışmasını sürdürüyor.

Arama çalışmalarında Kocaada ile Uzunada mevkileri arasındaki bölgede kaçaklardan olduğu sanılan 1 cesedin daha bulunduğu ve böylece ölü sayısının 8'e çıktığı bildirildi. Sahil Güvenlik botuna alınan cesedin, Selimiye Mahallesi'ne getirildiği ve buradan da cenaze nakil aracıyla Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı bildirildi. Organizatör olduğu tahmin edilen kayıp kişinin bulunması için arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Yaralı olarak kurtarılan ve Marmaris Devlet Hastanesine kaldırılan 6 kaçaktan 5'inin taburcu edildiği 1'nin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kaçakların, İlçe Jandarma Komutanlığındaki ifade işlemlerinin ardından sınır dışı edilmeleri için Marmaris Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Büroya sevk edileceği kaydedildi.

Yunan adalarına geçmeye çalışan kaçakların teknesinin batması sonucu 7 kişi hayatını kaybetmiş, 6 kaçak yaralı olarak kurtarılmış, kayıp olan 2 kişinin bulunması için çalışma başlatılmıştı. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla'da Kaçakları Taşıyan Teknenin Batması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement