Muğla'da Kaybolan Kadın İçin Arama Çalışması Başlatıldı - Son Dakika
Yerel

Muğla'da Kaybolan Kadın İçin Arama Çalışması Başlatıldı

Seydikemer ilçesinde 12 gün önce kaybolan kadının bulunması için çalışma başlatıldı.

20.07.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydikemer ilçesinde 12 gün önce kaybolan kadının bulunması için çalışma başlatıldı.

Dereköy Mahallesi Dikmendibi mevkisinde ağabeyi ile yaşayan 57 yaşındaki Hatice Çetinkaya'dan, 8 Temmuz'da evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı.

Zaman zaman evden ayrılarak birkaç gün içinde geri döndüğü için güvenlik güçlerine haber vermeyen ailesi, hayatından endişe duydukları Çetinkaya'nın bulunması için durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Bunun üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çetinkaya'nın gidebileceği yerlerde arama yaptı. Çalışmalardan sonuç alınamayınca Muğla Jandarma Komutanlığı komando timi, çalışmalara destek verdi.

Ormanlık arazide Çetinkaya'yı arayan 17 kişilik komando timi, "Eser" isimli iz takip köpeğini de kullandı.

Kayıp kadının ailesi endişeli

Kaybolan kadının ağabeyi Mustafa Çetinkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, kardeşinin akli dengesinin yerinde olmadığına ilişkin raporu bulunduğunu söyledi.

Güvenlik güçleri ve mahalle sakinlerinin kardeşini her yerde aradığını belirten Çetinkaya, kardeşinin daha önce de aynı şekilde kaybolduğunu, köylüler ve jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmayla birkaç gün içinde bulunduğunu dile getirdi.

Çetinkaya, sıcak yaz gününde kardeşinin en kısa zamanda sağ salim bulunmasını temenni etti.

Dereköy Mahalle Muhtarı Şakir Küçükçakır da akli dengesi yerinde olmayan kadının bulunması için herkesin çalışmalara katıldığını anlattı.

Komando timlerinin de bölgede köy sakinleriyle çalışmalara katıldığını aktaran Küçükçakır, şöyle konuştu:

"Hatice Çetinkaya, sürekli bu şekilde ortadan kayboluyor, birkaç gün içinde de geri dönüyordu. Bu kez evine dönmedi. Ailesinin endişe etmesi üzerine durumu jandarma ekiplerine bildirdik. Jandarma ekipleri, dün köyün çevresinde arama yaptı ancak sonuç elde edemedi. Bugün de komando timi bölgeyi arıyor. İnşallah en kısa sürede sağ salim bulunur."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muğla'da Kaybolan Kadın İçin Arama Çalışması Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement