Muğla "Ebru Şallı" ile Hareketlenecek - Son Dakika
Güncel

Muğla "Ebru Şallı" ile Hareketlenecek

Muğla "Ebru Şallı" ile Hareketlenecek

Plates Uzmanı Ebru Şallı Muğlalı hanımlarla Atatürk Şehir Stadyumunda buluşacak.

07.04.2012 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce hayata geçirilen Hareketlen Muğla (Haydin spor ediveren gari) projesi kapsamında 29 Nisan Pazar günü saat 10:00 da Tv lerin ünlü Manken, Plates Uzmanı Ebru Şallı Muğlalı hanımlarla Atatürk Şehir Stadyumunda buluşacak.

Muğla'da 7'den 77'ye herkesin spor yapması için Muğla'da spor yapmayan kalmayacak sloganı ile yola çıktıklarını belirten Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Sayın Valimizin'de spora ve sporcuya olan desteği ve ilgisi ile Muğla'da herkesi hareketlendireceğiz.

Ebru Şallı'yı Muğla ile buluşturmamızda büyük destek veren Çağlar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kenan Değertaş'a obeziteden, stresten kurtulmuş bir Muğla için çıktığımız bu yolda bize verdiği destek için teşekkür ediyorum dedi. Ebu Şallı'nın Tv lerde hanımlara platesi sevdiren önemli bir isim olduğunu söyleyen Hacıcaferoğlu, 29 Nisan Pazar günü saat 10:00 da kadını ile erkeği ile, Çocuğu ile yaşlısı ile 7'den 77'ye tüm Muğla'yı ilçelerini, köylerini Muğla Şehir Stadımıza bekliyoruz.

Bu bir başlangıç olacak platesin hemen ardından antrenörlerimiz, İl Temsilcilerimiz, Müdürlük çalışanlarımız gelen vatandaşlarımıza bundan sonra nasıl spor yapabilecekleri konusunda yardımcı olacaklar. O Gün tam bir spor şöleni yaşanmasını , tüm Muğla'nın hareketlenmesini istiyoruz dedi.

28 Nisan 2012 Cumartesi günü Muğla'nın teknoloji devi Çağlar Teknolojinin katlıları ile Muğla'ya gelecek olan Ebru Şallı'nın Gökova Yücelen Otel'de kaldıktan sonra ertesi gün 29 Nisan 2012 saat 10:00 da Muğla Şehir Stadyumunda 3000 den fazla vatandaşın katılımı ile plates yaptıracağı ve ardından hanımlarla söyleşi gerçekleştirileceği belirtiliyor. Öte yandan faaliyet boyunca Özel Yücelen Hastanesi'ninde sağlık tedbirlerini alıp vatandaşlara acil sağlık hizmeti vereceği belirtildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muğla 'Ebru Şallı' ile Hareketlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement