Muhalefet partilerinden Bakan Elvan'a övgü dolu sözler: Sizi bu görevde görmekten mutluyuz - Son Dakika
Ekonomi

Muhalefet partilerinden Bakan Elvan'a övgü dolu sözler: Sizi bu görevde görmekten mutluyuz

Muhalefet partilerinden milletvekilleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirilen Lütfi Elvan'a övgü dolu ifadeler kullandı. CHP'li Bülent Kaşıtoğlu, "Sizi Hazine ve Maliye Bakanı olarak görmekten mutluyuz" derken, İYİ Partili Erhan Usta ise "Zor bir göreve geldiniz. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

10.11.2020 20:52  Güncelleme: 21:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Berat Albayrak'ın istifası sonrası Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirilen Lütfi Elvan, TBMM'de yemin ederek göreve başladı. Yeni görevinin ilk gününde bir süredir başkanlığını yürüttüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'na veda ziyareti gerçekleştiren Lütfi Elvan'ı; muhalefet partilerinin milletvekilleri tebrik etti.

"SİZİ BU GÖREVDE GÖRMEKTEN MEMNUNUZ"

Komisyon üyesi CHP'li Bülent Kuşoğlu "Sizi Hazine ve Maliye Bakanı olarak görmekten mutluyuz. Zor bir dönemde geldiniz. Başarılar diliyoruz CHP olarak" dedi.

"ZOR BİR GÖREVE GELDİNİZ"

İYİ Partili Erhan Usta ise, "Zor bir göreve geldiniz. Hayırlı uğurlu olsun. Orada oturmaktan daha zor olacak burada oturmak. Geldiğinde kendisini terleteceğiz" ifadelerini kullandı.

HDP'Lİ GARO PAYLAN: BAŞARILAR DİLİYORUM

HDP'li Garo Paylan da "Pek çok anımız var. Gerilimler oldu ancak saygıyı hiç kaybetmedik. Helalleştik her zaman. Başarılar diliyorum" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini belirtmişti. İstifa kararının üzerinden 27 saat geçtikten sonra İletişim Başkanlığı'ndan, "Cumhurbaşkanımızın değerlendirme sonunda sonucunda Berat Albayrak'ın görevden af talebi kabul edilmiştir" açıklaması yapıldı. İstifanın kabul edilmesinin ardından Berat Albayrak'ın yerine Lütfi Elvan getirildi.

Muhalefet partilerinden Bakan Elvan\'a övgü dolu sözler: Sizi bu görevde görmekten mutluyuz

Son Dakika Ekonomi Muhalefet partilerinden Bakan Elvan'a övgü dolu sözler: Sizi bu görevde görmekten mutluyuz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • antalya kizi: ay inanmiyorum reisin bir yaptigina iy demisler nimet , demekki basimiza tas yagacak bunlar kabul ettiyse 0 0 Yanıtla
  • Antep: Aynen herkes çok memnun kalmış ve övgü dolu sözlerle tebrik etmişler 0 0 Yanıtla
  • Numan: Allah devletimizi payidar milletimizi bahtiyar eylesin 0 0 Yanıtla
  • hakan: komedi muhalefeti bunlar 0 0 Yanıtla
  • Efe: Zamn gösterecek dolar 8 tl 0 0 Yanıtla
  • Huso: Hayırlı olsun 0 0 Yanıtla
  • Vx: Kaşa tamtakır isterse süpermen olsun ne yapabilir ki? Artı bakanların kendileri karar alıp uygulayabiliyordu? 0 0 Yanıtla
  • K g: Niye bu adamı halkı tarafındamı seçeldi ?? 0 0 Yanıtla
  • a: HAYRETT MUHALEFET OLMAMISLAR BUNA DA BIR CAMUR ATMAMISLAR SASIRDIM. HEP MUHALEFETLE BU ULKEYE HICBIR FAYDANIZ OLMAZ VE HEP MUHALEFET ETTIGINIZ ICIN ARADA DOGRULARINIZI DA GÖREMIYORUZ. DOGRUYA DOGRU YANLISA YANLIS DERSENIZ HEM SIZ HEM ÜLKE KAZANIR. 0 0 Yanıtla

Advertisement