Muş'ta Muhtarlar ve Encümenlerle İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Muş'ta Muhtarlar ve Encümenlerle İstişare Toplantısı Yapıldı

Muş\'ta Muhtarlar ve Encümenlerle İstişare Toplantısı Yapıldı

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’nın ev sahipliğinde AK Parti Muş milletvekili adayları ve parti teşkilatı, merkez mahalle muhtarları ve encümenlerle bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.

10.10.2015 15:51

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya'nın ev sahipliğinde AK Parti Muş milletvekili adayları ve parti teşkilatı, merkez mahalle muhtarları ve encümenlerle bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.

Her ay düzenli olarak muhtarlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Asya, bu ay ki toplantısına AK Parti teşkilatı ile encümenlerde dahil oldu. Muş Öğretmenevinde düzenlenen istişare toplantısına Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekili ve birinci sıra adayı Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti milletvekili adayları Abdulselam Er ve Medeni Çağlar, Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özen, Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık, AK Parti il teşkilatı, merkez mahalle muhtarları, AK Parti'nin belediye encümenleri ve İl Genel Meclisi üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Başkan Asya'nın organize ettiği toplantıda muhtarların 1 Kasım seçimi ile ilgili fikir ve görüşleri ele alındı. Programda konuşan Asya, göreve geldiği günden beri muhtarları ihmal etmemeye gayret gösterdiğini dile getirerek, ortak akıl anlayışını sürdürdüklerini belirtti. Yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları hep istişare yolu ile yaptıklarını kaydeden Asya, bu anlayışı devam ettireceklerini ifade etti. Konuşmasında 1 Kasım seçimlerine de değinen Başkan Asya, "Bizim yarım kalan işlerimizi, projelerimizi ve hizmetlerimizi hayata geçirmek için iktidara ihtiyacımız var. Söz konusu çalışmaların Türkiye genelinde aksaması bizim yerelimizin de etkilenmesine sebep oluyor. AK Parti'ye gönül vermiş insanlar olarak, 7 Haziran'dan ders çıkararak 1 Kasım'da iktidara gelmek için canı gönülden mücadele etmemiz gerekir. Ülkemizin refahı, huzuru ve istikrarı için buna ihtiyacımız var. Bunu gerçekleştirmek için sizlere ihtiyacımız var. Sizler, kendi bölgenizde seçilmiş kardeşlerimizsiniz. Buradaki muhtar kardeşlerim AK Partili olmayabilirler, ancak ben eminim ki az evvel söylediğim gibi ihtiyaç duyduğumuz eksikliklerin giderilmesini gönülden istiyorlar. Sizlerden ricam kendi bölgeleriniz de mahalle sakinlerine doğruyu ve yanlışı anlatın. 13 yıllık AK Parti hükümetinde yapılan hizmetler, Cumhuriyet tarihinde yapılmamıştı. Gelişmiş ülkelerle yarışır hale gelen bu ülkenin daha da iyi seviyelere gelmesi için mücadele edelim. Bu anlamda sizlerden destek bekliyoruz" diye konuştu.

Başkan Asya konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"7 Haziran tarihinde parti olarak almış olduğumuz sonuç birçok partinin ulaşamayacağı bir sonuçtu. Ancak biz kaldığımız yerden devam edebilmek için tek başına iktidar olmayı umut ediyorduk. Bunun olmayışında da birçok hikmet vardır. Biz, iktidar olacak çoğunluğu almadığımız için yanlışlarımızı görebildik. Sonuçta beşeriz. Bizlerde yanlış yapabiliriz. Allah'a şükür yapmış olduğumuz yanlışı kabul ederek bunu da düzeltebilme erdemini de gösterebiliyoruz. Biz 7 Haziran sonucunu bir uyarı olarak görüyoruz. Allah'ın izniyle bu uyarıyı alarak 1 Kasım seçimlerinde ilk günkü anlayış ve samimiyetle yine iktidar olacağız. Bu anlamda yapılacak olan seçimlerin ülkemizin barışı ve huzurunun sağlanmasına vesile olmasını diliyorum."

Asya'nın konuşmasının ardından, AK Parti Muş Milletvekili adayları da birer konuşma yaparak muhtarlardan 1 Kasım'da destek istediler. Toplantı, katılımcıların toplu resim çekimi ile sona erdi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş'ta Muhtarlar ve Encümenlerle İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement