Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken Bülent Şevik: 10 numara bir insana benzemişim - Son Dakika
Güncel

Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken Bülent Şevik: 10 numara bir insana benzemişim

Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken ve çevre illerde sahne alan Bülent Şevik" Karakteriyle, kişiliğiyle 10 numara bir insana benzemişim. Allah rahmet eylesin, yattığı yer nur olsun" dedi.

28.09.2019 13:26  Güncelleme: 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 2 çocuk babası Bülent Şevik, sesi ve görüntüsüyle Müslüm Gürses'e benzetiliyor ve çevredekiler tarafından Müslüm baba olarak çağrılıyor. Müslüm Gürses'in ölümsüz şarkılarını seslendiren Şevik, "Allah'a çok şükür mükemmel bir insana; karakteriyle, kişiliğiyle 10 numara bir insana benzemişim. Allah rahmet eylesin, yattığı yer nur olsun" dedi.

Şanlıurfa'da doğan ve Adana'da büyüyen arabesk müziğinin babası Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken Bülent Şevik, TIR şoförlüğü yaparken arkadaşları tarafından keşfedildi. Bülent Şevik, ayrıca kentte çekilecek filmlerden teklifler alan kendisinin de sıkı bir Müslüm Gürses hayranı olduğunu anlattı.

Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken Bülent Şevik: 10 numara bir insana benzemişim

'TIR SÜRÜCÜSÜ, BANA BAKACAĞIM DİYE KAZA YAPTI'

Başından geçen ilginç olaylardan bahseden Şevik, "Rastladığım birçok ilginç olay var. Bu benzerliğin bana çok konuda faydası oldu. TIR sürerken trafik polislerimizden, yükleme yaptığım fabrikalardan çok tolerans tanıyanlar oldu. Aksaray'dan Adana'ya gelirken ışıklarda durdum, karşımdan gelen TIR sürücüsü bana bakarken önündeki başka bir TIR'a çarptı. Buna benzer birçok olay yaşadım. Restoranda kadın elinde çay bardağıyla çıkarken beni görünce çayı elinden fırlattı. Duygulananlar, gözleri dolanlar var. Bazı insanlar da bakıp gülüyor, onlara 'ben bir komedi insanına değil, ağır bir insana, bir babaya benziyorum' diyorum. Buna gülmenin anlamı yok. Müslüm Baba'nın eserlerinin tamamını severim" diye konuştu.

Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken Bülent Şevik: 10 numara bir insana benzemişim

BENZERLİKLE GURUR DUYUYOR

Müslüm Gürses'e benzerliğinden gurur duyduğunu anlatan Şevik, "Müslüm Gürses'e müthiş bir benzerliğim var. Allah'a çok şükür mükemmel bir insana; karakteriyle, kişiliğiyle 10 numara bir insana benzemişim. Allah rahmet eylesin, yattığı yer nur olsun. 10 kişiden 9'u mutlaka benimle fotoğraf çektiriyor. Kıramadığım insanlar oluyor, şarkılarını okuyorum" dedi.

Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken Bülent Şevik: 10 numara bir insana benzemişim
Müslüm Gürses\'e benzerliğiyle dikkat çeken Bülent Şevik: 10 numara bir insana benzemişim
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken Bülent Şevik: 10 numara bir insana benzemişim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Mrt: Neresi benzio ya birakin bunlari 7 13 Yanıtla
  • Mrt: Neresi benzio ya birakin bunlari 4 14 Yanıtla
  • 7878: Ben bu şarkıcı Türkücü hiç sevmem ya 2 14 Yanıtla
  • Yav he hee: Ben daha çok benziyorum dayı 1 7 Yanıtla
  • Y Y: Baba gitti Alem bitti hastalara boşuna antibiyotik yazıyorlar Müslüm baba panzehirden bile daha etkilidir 1 1 Yanıtla
  • AKT: Bi insanın tek babası olur başkasına baba dicek kadar acizleşmeyin 2 0 Yanıtla
  • Yavuzca : Kendi olamayanlar başkası olmakla gurur duyar oda beyin enfoini eksikliği yapar 0 0 Yanıtla
  • Ayşegül: Müslüm gürsesle alakasi yok bir ikinciside olabilir dillendirmek gerekmez 3 üncüsüde benim tek bir babam vardi oda rahmetli oldu başka babamda olmadi yanii one öyle müslüm baba ferdi baba orhan baba hakki baba yuh yani ohaaa yavaş dediğim gibi tek babamdi öz babamdi annemin kocasi başka yok olamazda abartmayin 0 0 Yanıtla
  • Coşkun cansız : Youtube videomdan tesim ve konuşmaları izinsiz aldınız. Bununla ilgili ya haberi kaldırın yada kaynak olarak Youtube link koyarmısınız. Aksi durumda telif hakkımı ihlal ettiğiniz için şikayetçi olacağım. 0 0 Yanıtla
  • hakı buluta benziyom: ben 0 0 Yanıtla

Advertisement