Mustafa Mansız Gönüllü Bahçesi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Mustafa Mansız Gönüllü Bahçesi Açıldı

Mustafa Mansız Gönüllü Bahçesi Açıldı

Tepebaşı Belediyesi, Aşağı Söğütönü TOKİ'de yapımını tamamlayarak kura ile dağıtımı yaptığı Gönüllü Bahçesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

09.07.2013 14:44  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi, Aşağı Söğütönü TOKİ'de yapımını tamamlayarak engelli, şehit aileleri ve emeklilere kura ile dağıtımı yaptığı Gönüllü Bahçesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Mansız'ın isminin verildiği Gönüllü Bahçesi, vatandaşlar, Mansız'ın ailesi, çalışma arkadaşları, meclis üyeleri, muhtarlar ve dostlarının katılımı ile açıldı. Açılışta konuşan çalışma arkadaşlarından Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanı Aylin Şener, "Rahmetli Mustafa beyle beraber çalıştığım için mutluyum. İyi bir yönetici olmanın yanı sıra bizim için baba gibiydi. Çok çalışkan bir insandı. Ahmet Başkan'a bu güzel çalışma için teşekkür ederim" dedi.

Nevzat Erol ve Erdal Caferoğlu'nun Mansız ile ilgili hatıralarından bahsetmelerinin ardından Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da bir konuşma yaptı ve çok duygulu olduğunu söyleyerek Mustafa Mansız Gönüllü Bahçesi'nin hayırlı olmasını diledi. Başkan Ataç, 30 dönümlük arazinin 20 dönümünü hobi bahçesi, 10 dönümünün de yeşil alan yapıldığını belirtti. Başkan Ataç, Mustafa Mansız'ın eşi Efruze Hanımı davet ederek kendisine anı plaketi ve çiçek verdi.

Efruze Mansız, Başkan Ataç'a teşekkür ederek aile olarak büyük gurur duyduklarını belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mustafa Mansız Gönüllü Bahçesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement