Mustafa Sandal'dan Boşanacak Emina Sandal, Ülkesine Geri Dönmeyecek - Son Dakika
Magazin

Mustafa Sandal'dan Boşanacak Emina Sandal, Ülkesine Geri Dönmeyecek

Eğitimleri İstanbul'da devam eden çocukları Yaman ve Yavuz'un babalarından ayrı kalmalarını istemeyen Emina Sandal, boşandıktan sonra İstanbul'da yaşamaya devam edecek.

23.02.2018 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa Sandal'la boşanma hazırlığında olan Emina Sandal, Yaman ve Yavuz'un babalarından ayrı kalmaması için memleketi Sırbistan'a geri dönmeme kararı aldı.

YENİ HAYATLARI İÇİN PLAN YAPIYORLAR

Boşanma yoluna giden Emina-Mustafa Sandal çifti, yeni hayatları için planlar yapmaya başladı. Akşam Life'ın haberine göre; Çiftin ayrılığı bir nevi kağıt üzerinde olacak.

İSTANBUL'DA YENİ EVE ÇIKACAK

Sandal çifti, eğitimleri İstanbul'da devam eden çocukları Yaman ve Yavuz'un boşanma sürecinden etkilenmemesi için yaşamlarında bir değişiklik yapmama kararı aldı. Buna göre Sırbistan'da bir pop yıldızı olan Emina, İstanbul'da yeni bir eve çıkacak.

MAL VARLIĞI PAYLAŞIMI

Boşanma nedenleri Emina'nın müsrif harcamaları olduğu konuşulan çiftin evlilikleri boyunca elde ettikleri mal varlıkları da boşanma protokülüne göre aralarında paylaşılacak. 2010 yılında 1.5 milyon dolara aldıkları Çubuklu Vadi Konakları'ndaki villalarında oturan çiftin Göcek'te 700 bin euro değerinde yazlık evleri ve 2 milyon euro değerinde yatları var.

Mustafa Sandal\'dan Boşanacak Emina Sandal, Ülkesine Geri Dönmeyecek
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Mustafa Sandal'dan Boşanacak Emina Sandal, Ülkesine Geri Dönmeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • jp: ÜLKEMİZ CENNET CENNET.KIYMETİNİ BİLELİM.BU VATAN BİZİM.ATALARIMIZIN MİRASI. 5 0 Yanıtla
  • Zynp: Dönmez tabi. Buradaki ünü, rahatı orada bulamaz ki!.. 3 0 Yanıtla
  • Cocuklar etkilenmesin diye: Ama o cocuklara her bakdiginda bizamanlar kimindin o aklina gelmiyormu insanlarin Ne nasil degisipde insanlar bukadar igrenc olabiliyor,baskasini koklamak istiyor,bu kafa yoruyor 3 0 Yanıtla
  • Dogrusozenehacet: Senin sozune katilmamak ne mumkun herseye kusurlu yaklasan ve her seferde ona buna bahane bulanlara duyrulur 2 0
  • AyNur : Eh iyi bari 1 0 Yanıtla
  • bambam: Orda bunun gibi binlercesi var,kim takar emineyi 0 0 Yanıtla

Advertisement