"Mutlak Adalet" Filmi İzmir'de Çekiliyor - Son Dakika
Güncel

"Mutlak Adalet" Filmi İzmir'de Çekiliyor

"Mutlak Adalet" Filmi İzmir\'de Çekiliyor

Sıradan bir hayat yaşayan ve bir anda hayatı değişen bir öğretmenin hayatını konu alan Mutlak Adalet filminin çekimleri İzmir'in çeşitli ilçelerinde devam ediyor.

17.07.2012 10:07  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sıradan bir hayat yaşayan ve eve giren hırsızlar yüzünden bir anda hayatı değişen bir öğretmenin hayatını konu alan Mutlak Adalet filminin çekimleri İzmir'in çeşitli ilçelerinde devam ediyor. Farklı anlatımıyla dikkat çeken filmin yönetmenliğini filmin senaryosunu da yazan Hüseyin Eleman üstleniyor. Filmde sürpriz bir sonun izleyicileri beklediğini söyleyen filmin yapımcılarından Teoman Gündüz,

filmin

konusunu şöyle anlattı: "Filmimizde kendi halinde mütevazi şekilde hayatını sürdüren bir öğretmen anlatılıyor. Öğretmen bir gün okuldan dönüşte evin kapısının açık olduğunu görür. İçeri girdiğinde ailesinin başına gelen kötü bir olayla karşılaşır. Karısına tecavüz edilmiş, kızı darp edilmiştir.

Olayın sıcaklığıyla hırsızların peşine takılan öğretmen Metin, hırsızların birini öldürür ve hapishaneye düşer. İki yıl sonra hapisten çıktıktan sonra yakalandığını sandığı hırsızların dışarıda olduğunu öğrenir ve kendi adaletini sağlamaya karar verir."

Filmin diğer yapımcılarından Barış Akgün de filmin son sahneleriyle ön plana çıkacak bir yapım olduğunu söyleyerek "İzleyiciler bu filmin sonunu gördükleri zaman en iyi sona sahip bir film "6. His" filmini ikiye katlayacaktır" diyerek iddialı bir yapım gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Filmi seyirciyle ilk olarak Altın Portakal Film Festivali'nde buluşturmayı planladıklarını anlatan Akgün, şöyle konuştu: "Filmde gittikçe artan bir gerilim, gittikçe artan bir tempo, bir süreç var. Sonu sürpriz ve çift finalle bitiyor. Özellikle sonu konusunda gerek sanat danışmanı arkadaşlarımız gerek senaryoyu yazan arkadaşlarımızın yaklaşık üç aylık bir ekip çalışması oldu."

Geniş bir oyuncu kadrosuna sahip filmde Ozan Akbaba, Bihter Dinçel, Bülent Çolak, Turan Özdemir, Didem Soydan gibi ünlü isimler yer alıyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Mutlak Adalet' Filmi İzmir'de Çekiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement