Narkotik Polisine Yeni Logo - Son Dakika
Güncel

Narkotik Polisine Yeni Logo

Narkotik Polisine Yeni Logo

40 Yıldır Faaliyet Gösteren İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kuruluş Yıl Dönümünü Yeni "Pars" Logosu ve Oluşturulan Detaylı İnternet Sitesi ile Kutluyor.

16.05.2009 18:49

40 yıldır faaliyet gösteren İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, kuruluş yıl dönümünü yeni “Pars” logosu ve oluşturulan detaylı internet sitesi ile kutluyor.

Yeni pars logosunda, 8 köşeli yıldız üzerinde İstanbul Narkotik Polisi (İNP) harfleri bulunuyor. İNP harflerinin üzerinde iyi koku almasıyla tanınan “Pars” silueti bulunuyor. Daha önce kullanılan logolardaki “INP” harfleri Uluslararası Narkotik Polisini çağrıştırıyordu. Yeni logoda parsın kuyruğunun ucunun 'I' harfini kesmesiyle “İNP” şekline getirilmiş. Logoda ayrıca Türkiye'nin bulunduğu coğrafi bölge enlem ve boylamlarla gösteriliyor.

İNP'nin yeni internet sitesinde de bağımlılıkla ilgili vatandaşları bilgilendirecek yazılar, İstanbul'da gerçekleştirilen narkotik operasyonları, sıkça sorulan sorular, iletişim ve ihbar hattı gibi bölümlere yer veriliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Narkotik Polisine Yeni Logo - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement