Nazilli Belediyespor'un zirve keyfi - Son Dakika
Spor

Nazilli Belediyespor'un zirve keyfi

Nazilli Belediyespor\'un zirve keyfi

MİSLİ.com 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta geçen hafta deplasmanda Halide Edip Adıvarspor'u mağlup ederek genel averajla liderliği devralan Nazilli Belediyespor, dün 4-0'lık Tokatspor galibiyetiyle zirvedeki yerini korudu.

12.11.2020 11:28  Güncelleme: 11:36

MİSLİ.com 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta geçen hafta deplasmanda Halide Edip Adıvarspor'u mağlup ederek genel averajla liderliği devralan Nazilli Belediyespor, dün 4-0'lık Tokatspor galibiyetiyle zirvedeki yerini korudu. Grupta son 4 maçta namağlup 3'üncü galibiyetini alan Nazilli, puanını 16'ya çıkardı. Nazilli Belediyespor'da teknik direktör Hasan Şermet, Tokatspor karşılaşmasının ardından farklı galibiyete rağmen oyundan memnun kalmadı.

Hasan Şermet, skorun kendilerini mutlu ettiğini ancak ikinci yarındaki futbolu beğenmediğini söyledi. Şermet, "Şu ana kadar oynadığımız maçlarda en fazla pozisyona girdiğimiz karşılaşma bu oldu ama ikinci yarıdaki pas hataları beni memnun etmedi. Belki maç 10-0 biterdi. Bu bizim takıma yakışmadı. Bunun bir şekilde çözümünü bulmalıyız. Rakibin görüntüsü de bizi gevşetmiş olabilir" açıklamasını yaptı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Nazilli Belediyespor'un zirve keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement