Nebioğlu Belediye Başkanı Aydoğan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Nebioğlu Belediye Başkanı Aydoğan'a Ziyaret

ZONGULDAK – (AA) – Çaycuma İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Coşkun Ulutaş, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan'ı ziyaret etti.

19.11.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ZONGULDAK – (AA) – Çaycuma İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Coşkun Ulutaş, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan'ı ziyaret etti.

Aydoğan, ziyarette yaptığı konuşmada, Ulutaş'ı Çaycuma'ya geldiği yıldan beri tanıdığını ve beldeye yapılması planlanan tarım arazilerini sulama göletleri ile ilgili bilgi paylaşımında bulunduklarını söyledi.

Aynı zamanda inşası devam eden Nebioğlu Çok Programlı Lisenin Tarım Meslek Lisesi'ne dönüştürülmesi konusunu da görüştüklerini ifade eden Aydoğan, şöyle konuştu:

"Bölgede tarımsal alanda Nebioğlu beldesi olarak büyük bir çaba sarf ettik ve şuan Devlet Su İşleri tarafından planlanan Madenler ve Musausta mahallelerine sulama göletleri yapılıyor. Bu çalışmalar tamamlanması ardından en büyük arzumun olan Tarım Meslek Lisesi'nin açılması. İlçe Müdürümüz Ulutaş'a verdiği destekten ötürü de teşekkür ediyorum."

Ulutaş da Aydoğan'ı uzun yıllar tanıdığını belirterek, "Aydoğan tarımsal anlamda çevre köyler olmak üzere Nebioğlu'nda büyük çaba sarf ettiğini biliyoruz. Nebioğlu Zonguldak il ve ilçelerinde özellikle hayvancılık ve hayvancılığa dayalı tarımcılık faaliyetlerinde her zaman örnek teşkil etmiştir" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nebioğlu Belediye Başkanı Aydoğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement