Neden Ayrıldı? - Son Dakika
Spor

Neden Ayrıldı?

Sezon ortasında Fenerbahçe Ülker'den ayrılarak Royal Halı Gaziantep'e transfer olan Barış Ermiş, ayrılık süreci hakkında bilgi verdi.

09.04.2014 11:02

Basketbol Federasyonu'nun resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Barış Ermiş'in açıklamalarından öne çıkan bölümler şu şekilde:

"Darüşşafaka'dan teklif almıştım. Banvit'ten eski hocam Orhun Ene orada çalıştığı için değerlendirmiştim, yoksa kafamda ikinci lige gitmek gibi bir düşünce yoktu. Oraya iyi yatırım yapıldığını, uzun yıllar iyi yerlere oynayacağını bildiğim bir takımdı. Ama mantığım bana buraya gelmemin doğru olduğunu söyledi. Ben de şu anda doğru kararı verdiğimi düşünüyorum."

" Fenerbahçe Ülker'e geldiğimde takımın başında Simone Pianigiani vardı. Ondan forma almakta zorlanıyordum. Geçen dönemde oynama şansı bulmuştum. İlk beş başladığım birçok maç vardı. Ertuğrul Erdoğan geldiğinde de bu devam etmişti. Ama Obradovic gelir gelmez beni takımda düşünmediğini söyledi. Takım bakmam söylendi ama geç olmuştu. Sezonun başlamasına bir hafta kalmıştı ve benim kafama yatan bir ihtimal söz konusu olmamıştı. Obradovic de bana süre verebileceğini söylemişti. Ama neredeyse hiç oynama şansı bulamadım. Kafama yatan birkaç teklif olunca da kendisiyle konuştum. Bana her konuda çok yardımcı oldu. Ben de Gaziantep'e gelerek doğru tercihi yaptım."

" Ergin Ataman'ın göreve gelmesine çok sevindim. Çok klişe olacak ama Türk oyuncunun, Türk taraftarın dilinden anlayan bir koç. Bana kalırsa Türk koçla daha rahat ediyoruz. Kendini ispat etmiş, iyi bir koç. Bu sene EuroLeague'de şanssızlıklara rağmen iyi işler yapıyor. Ben de Gaziantep'te kendimi tekrar hatırlatmış oldum. Ergin Ataman da bana görev verirse, elimden gelen her şeyi yaparım."

Röportajın tamamını okumak için tıklayın...

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Neden Ayrıldı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement