İspanyol Golcü Alvaro Negredo, Beşiktaş'a Vedaya Hazır - Son Dakika
Spor

İspanyol Golcü Alvaro Negredo, Beşiktaş'a Vedaya Hazır

Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Alvaro Negredo, Türkiye'den ayrılmak için gün saymaya başladı.

08.08.2018 05:35  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın gözden çıkardığı İspanyol golcü Alvaro Negredo, koşulların oluşması durumunda en kısa sürede Avrupa'da bir kulübe gitmek istiyor. Negredo 4 milyon 350 bin euro olan yıllık ücretinde indirim yapmaya ise yanaşmıyor .

Yüksek yıllık ücreti nedeniyle yeni ekonomik planlama çerçevesinde kadroda düşünülmeyen ve bu yüzden İspanya'da kendisine kulüp bakılan Alvaro Negredo'nun, takımdaki geleceğinin bir an önce netleşmesini istediği öğrenildi. Bu konuda menajeriyle sürekli görüşen İspanyol golcünün en kısa sürede yeni sezonda yer alacağı takımın belli olmasını istediği bildirildi.

YILLIK ÜCRETİNİ DÜŞÜRMEK İSTEMİYOR

Beşiktaş'ta kalma şansının çok düşük olduğunu bilen ve İspanya'ya dönmeyi planlayan tecrübeli golcünün, yıllık ücretinde indirim yapmaya ise sıcak bakmadığı vurgulandı. 4 milyon 350 bin euro olan yıllık ücreti gideceği takım ile Beşiktaş arasında paylaşılacak olan Alvaro Negredo'nun, transfer dönemi bitene kadar Türkiye'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in takımda kalmasına sıcak bakmadığı golcüye forma vermeyeceğini düşünen siyah-beyazlı yönetim, Negredo'nun eşinin istememesi nedeniyle Avrupa dışındaki teklifleri ise değerlendirmeye almıyor.

CARDIFF PEŞİNDE

Premier Lig'e yeni yükselen Cardiff City'nin, Alvaro Negredo'nun peşinde olduğu iddia edildi.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, Teknik Direktör Neil Warnock'un, Beşiktaş'ın yollarını ayırmaya çalıştığı İspanyol golcüyü kadrosunda görmek istediği savunuldu. Negredo, İngiltere'de daha önce Manchester City ve Middlesbrough formaları giymişti.

İspanyol Golcü Alvaro Negredo, Beşiktaş\'a Vedaya Hazır
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor İspanyol Golcü Alvaro Negredo, Beşiktaş'a Vedaya Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Baba Fingo: son kuruşuna kadar al öyle git 6 9 Yanıtla
  • GS Lİ: Yalan haber öyle bir şey yok 4,350 kim verecek 4 1 Yanıtla

Advertisement