New Holland, Adana Tarım Fuarı'nda - Son Dakika
Yerel

New Holland, Adana Tarım Fuarı'nda

New Holland, traktör, iş makineleri ve teknolojik tarımsal çözümleriyle 18-22 Kasım tarihlerinde düzenlenen Adana Tarım Fuarı'nda yer aldı.

19.11.2015 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

New Holland, traktör, iş makineleri ve teknolojik tarımsal çözümleriyle 18-22 Kasım tarihlerinde düzenlenen Adana Tarım Fuarı'nda yer aldı.

New Holland, fuarda öne çıkan ürünleri, yenilenmiş görüntüsü ve sürekli değişken CVT transmisyonu ile firmanın amiral gemisi olan T8 serisi traktörler, uydu destekli hassas tarım sistemler, SP 3000 tarla pülverizatörü, tarım tipi teleskopik yükleyiciler, kazıcı yükleyiciler ve nokta dönüşlü mini yükleyicileri çiftçilerin beğenisine sunuldu.

Türk Traktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, New Holland'ın verimli ve yüksek performanslı traktör ile çiftçilerin hayatını her anlamda kolaylaştıran teknolojisiyle Adana Tarım Fuarı'nda da farkını ortaya koyduğunu belirtti.

New Holland'ın fuar boyunca standında sergilediği ve katılımcılara tanıttığı T8 serisi traktörleri, ilaçlama makinesi, uydu destekli hassas tarım uygulamaları, tarım tipi teleskopik yükleyicileriyle çiftçilere çalışmalarının her adımında yanlarında olduğunu gösterdiğini ifade eden Özdemir, fuarda sergiledikleri iş makineleri ürün grubunda yer alan kazıcı yükleyiciler, mini yükleyiciler, teleskopik yükleyiciler ve mini ekskavatörlerle hem tarım hem de inşaat sektöründe hizmet veren firmalara yenilikçi çözümler sunduklarını kaydetti.

Fuarda iş makinelerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirten Özdemir, "New Holland markalı iş makineleriyle Türkiye'deki rekabeti canlandırmaktan ve son teknolojiye sahip bu iş makinelerini sektöre kazandırarak Türkiye'nin büyüyen inşaat sektörüne destek olmaktan dolayı çok mutluyuz. Tarım sektörüne ek olarak bu alandaki deneyim ve birikimimizi inşaat sektörüne taşımış olmak ise bizler için ayrı bir önem taşıyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel New Holland, Adana Tarım Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement