Neymar, 400 Milyon Euro Bedelle Real Madrid'e Transfer Olmak Üzere - Son Dakika
Spor

Neymar, 400 Milyon Euro Bedelle Real Madrid'e Transfer Olmak Üzere

PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Neymar'ın 400 milyon euro bedelle Real Madrid'e transfer konusunu görüşmek için Brezilya'ya gitti.

13.03.2018 22:52

PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'den dünyayı şok eden transfer hamlesi geldi. Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi ve sportif direktör Antero Henrique Brezilya'ya Neymar ile görüşmeye gitti. Fakat bu ziyaretin farklı bir amacı daha var...

NEYMAR'IN GELECEĞİ KONUŞULACAK

Khelaifi, Neymar'ın Real Madrid'e transfer konusunu görüşmek için Brezilya'ya gitti. Dolayısıyla PSG yöneticilerinin yaptığı çıkarmada, bu konu üzerinde de durulması ve Neymar'ın geleceğine yönelik konuların da görüşülmesi bekleniyor.

NEYMAR'IN YARDIM VAKFINA ZİYARETTE BULUNULACAK

PSG Başkanı ve Sportif Direktörü Brezilya'da birkaç gün kalacakları, bu kapsamda Neymar'ın kurmuş olduğu yardım vakfına da bir ziyarette bulunacakları belirtildi. Fransız ekibinin Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e elenmesiyle Neymar'ın takımdan ayrılacağı söylentileri ortaya çıkmıştı. İkilinin burada sakatlıktan kurtulmaya çalışan oyuncularını ziyaret ederek bilgi alacakları belirtildi.

Neymar, 400 Milyon Euro Bedelle Real Madrid\'e Transfer Olmak Üzere
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Neymar, 400 Milyon Euro Bedelle Real Madrid'e Transfer Olmak Üzere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • andsmero: bu paraya super lıgden gs fb ts basaksehırı alırlar ne gerek var bır topcuya bukadar para vermeye 3 0 Yanıtla
  • ibo: 200 al 400 sat keşke ben alıp satsaydım 1 0 Yanıtla
  • Kartal: Ohaaa 1 0 Yanıtla
  • O M G : Yalan haberde dibi vurmak 0 0 Yanıtla

Advertisement