Niğde Yunus Ekiplerine Zorlu Eğitim - Son Dakika
Güncel

Niğde Yunus Ekiplerine Zorlu Eğitim

Niğde Yunus Ekiplerine Zorlu Eğitim

Yunus ekiplerine zorlu eğitimEMNİYET Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı tarafından Niğde'de 'Motosikletli Polis Timleri Temel Eğitim Kursu' düzenlendi.

03.10.2016 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunus ekiplerine zorlu eğitim

EMNİYET Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı tarafından Niğde'de 'Motosikletli Polis Timleri Temel Eğitim Kursu' düzenlendi.

İl Jandarma Komutanlığı bahçesindeki kursa Niğde Asayiş Şube Müdürü Hakan Kaplan ile birlikte 23 polis katıldı. Kursta, eğitmenler tarafından motorize ekiplere seri ve ileri sürüş teknikleri anlatıldı. Olaylara müdahalede yapılması gerekenler de uygulamalı olarak gösterildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı'nda görevli eğitmen İbrahim Gençer, 23 yıldır yunus eğitmenliği yaptığını belirterek şöyle konuştu:

"Yunus olacak arkadaşlarımıza bu motosikletin temel eğitimini vermek onlara iyi bir şekilde motosiklet kullanmayı öğretmek temel amacımız. Buradaki çalışmalar motosiklet eğitiminin temelini oluşturuyor. Temelini sağlam attıktan sonra arkadaşlarımız tecrübe ile yavaş yavaş kendilerini geliştirecekler, iyi bir motosiklet sürücüsü olarak bölgelerinde görevlerine çıkacaklar."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Niğde Yunus Ekiplerine Zorlu Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement