Nijhof: Türkiye'de ki Favorim Kıvanç Tatlıtuğ - Son Dakika
Güncel

Nijhof: Türkiye'de ki Favorim Kıvanç Tatlıtuğ

Nijhof: Türkiye\'de ki Favorim Kıvanç Tatlıtuğ

Kapadokya'dan, Hollandalı ünlü top model Sanne Nijhof ile sımsıcak adL 2013-14 sonbahar-kış koleksiyonundan muhteşem kareler.

29.08.2013 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÜNLÜ MODEL SANNE NİJHOF

"YOĞURTLU YEMEĞİ (MANTI) ÇOK BEĞENDİM"

adL 2013-14 Sonbahar-Kış koleksiyonu kampanya imaj çekimi için, güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan dünyaca ünlü Hollandalı top model Sanne Nijhof başarılı moda fotoğrafçısı Lara Sayılgan'ın objektifine poz verdi. Londra'da ses getiren projelerle kariyerini sürdüren ünlü stylist Semra Russell'ın stil danışmanlığını yaptığı çekimler, binlerce yıllık medeniyetlerin izlerini günümüze taşıyan Kapadokya'da tamamlandı.

Ünlü model Sanne Nijhof "Bu benim Türkiye'deki ilk seyahatim, daha önce bilmiyordum ama gelmeden önce internetten araştırdım ve Kapadokya gerçekten çok güzel, çok heyecan verici harika bir yer. Yoğurtlu yemeği (mantı) çok beğendim. Şu anda favori yemeğim diyebilirim. Kıvanç Tatlıtuğ'u birkaç kez gazetede gördüm, gerçekten çok yakışıklı biri… adL sonbahar kış koleksiyonu çok güzel kesinlikle Hollanda'da, adL mağazası açmalılar. Türkiye'nin küçük bir yerini gördüm ama çok sevdim tatil için gelmek istiyorum" dedi.

adL 2013-14 Sonbahar Kış, modayı yakından takip eden ve stil sahibi kadınlara 3 büyük hikâyesiyle yaşamın her alanında şık olmayı vadediyor. Bu sonbahar-kış sezonunda şıklığın adresi adL, 40'lar ve 50'lerden esinlenilen bir hikâye Flirty 50, gardırobunda ofis giyiminden günlük giyime kolayca uyarlanabilecek kıyafetler Luxe Sport ve çalışan kadının gardırobu düşünülerek hazırlanmış elegan, şık ve minimal bir hikaye Minimal Modernism temalı 3 büyük hikayesiyle sizi modanın daimi özgürlüğüne davet ediyor…

2013-14 Sonbahar koleksiyonu tüm adL mağazaları ve www.adl.com.tr online satış sitesinden müşterisiyle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nijhof: Türkiye'de ki Favorim Kıvanç Tatlıtuğ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement