Ninja Kaplumbağa'lara Yeni Bir Oyuncu Katıldı - Son Dakika
Teknoloji

Ninja Kaplumbağa'lara Yeni Bir Oyuncu Katıldı

Ninja Kaplumbağa\'lara Yeni Bir Oyuncu Katıldı

Michael Bay'in yönetiminde çekilecek yeni Ninja Kaplumbağa'lara Raphael katkısı

23.03.2013 00:59

Burçin Aygün - - Yayın hayatına bir çizgi roman olarak başlayıp, gördüğü ilgi sonucu bir çizgi diziye dönüşen Teenage Mutant Ninja Turtles ülkemizde de büyük ilgi görmüştü. Bizim bildiğimiz adıyla Ninja Kaplumbağalar'a üç de ayrı sinema filmi çekilmiş, bu uyarlamalar ortalamanın üstüne çıkamamıştı. Çizgi dizi pek çok kez farklı yollara sapıp, değişik anlatım teknikleri sayesinde gençliğini korumayı başardı. Geçtiğimiz aylarda Nickelodeon'ın yapımcılığında hikayeye yeniden başladığımız Ninja Kaplumbağalar'a bir de yeni film uyarlaması geliyor.

Transformers serisinde teknik olarak harikalar yaratsa da, karakterler ve senaryo konusunda çuvallayan yönetmen Michael Bay'in projenin başına geçmesi serinin fanatiklerini korkuturken, kadroya April O'Neal rolünde Megan Fox'un eklendiği haberi şok üstüne şok etkisi yarattı. Orijinal ismi geride bırakan ve sadece Ninja Turtles adıyla vizyona girecek filmde, meşhur kaplumbağalar uzaydan gelerek dünyayı kurtaracak!

Uzaylı kaplumbağaların en asabi ve huysuzu, kırmızı rengi ile tanıdığımız Raphael içinse yeni bir aktörle anlaşmaya varıldı. The Raid filmindeki gibi çok seri dövüş sahneleri arzuladığını söyleyen yönetmen Bay, bunun için de dövüş geçmişi olan oyuncular aradığını belirtti. Daha önce Smallville dizisinde karşımıza çıkan ve yakın zamanda The Hunger Games: Catching Fire filminde izleyeceğimiz Alan Ritchson motion-capture tekniğiyle bıçkın Raphael olarak beyaz perdeye arzı endam edecek.

Yeni nesil Ninja Turtles 6 Haziran 2014 tarihinde vizyonda olacak.

Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Ninja Kaplumbağa'lara Yeni Bir Oyuncu Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement