Nkü'de Uyuşturucuyla Mücadele Konferansı - Son Dakika
Güncel

Nkü'de Uyuşturucuyla Mücadele Konferansı

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Öğrenci Konseyince "Uyuşturucuyla Mücadele" konulu konferans düzenlendi.

30.11.2017 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Öğrenci Konseyince "Uyuşturucuyla Mücadele" konulu konferans düzenlendi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinden Cengiz Yener tarafından bağımlılık yapıcı maddeler, uyuşturucuya başlama sebepleri, bağımlılığın fiziksel ve sosyal belirtileri, uyuşturucuyla mücadele ve yasal yaptırımlar ile tedavi olmak isteyenlere nasıl destek olunduğu hakkında bilgi verildi.

Konferansta Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yakup Albayrak da "Madde ile İlişkili Bozukluklar" konulu sunum yaptı.

Etkinlik sonunda Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinde görev yapan narkotik köpeği "Çapkın", eğitmeni Ali Şeker nezaretinde gösteri yaptı.

Konferansı NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Abdullah Yinanç, Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürü Hacı Bayram Zengin, Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı Şener Çelikayar ile üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler takip etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nkü'de Uyuşturucuyla Mücadele Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement