Nokia 5.1 Plus, Yüz Güldüren Fiyatıyla Türkiye'de Satışta - Son Dakika
Teknoloji

Nokia 5.1 Plus, Yüz Güldüren Fiyatıyla Türkiye'de Satışta

Nokia 5.1 Plus, Yüz Güldüren Fiyatıyla Türkiye\'de Satışta

HMD Global, geçtiğimiz yıl tanıtmış olduğu fiyat/performans cihaz Nokia 5.1 Plus'ı oldukça uygun denebilecek bir fiyat etiketiyle Türkiye'de satışa sunuyor.

20.03.2019 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HMD Global çatısı altında yeniden eski günlerine dönmeyi hedefleyen Nokia'nın geçtiğimiz yılın ortalarında tanıtmış olduğu akıllı telefonu Nokia 5.1 Plus, yarından itibaren Türkiye'deki akıllı telefon kullanıcılarının beğenisine sunulacak. Günümüz şartlarında erişilebilir bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağını söyleyebileceğimiz Nokia 5.1 Plus, bir akıllı telefondan bekleyebileceğiniz neredeyse tüm özelliklere sahip.

5.8 inç boyutunda bir ekrana sahip olan Nokia 5.1 Plus, çentikli bir tasarım benimsiyor. Cihaz, çentik tasarımı itibarıyla iPhone Xs modellerini anımsatıyor olsa da bütün itibarıyla özgün bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Standart bir akıllı telefon kullanıcısının tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek donanıma sahip olan Nokia 5.1 Plus'ın belki de en büyük eksisi, Snapdragon yerine MediaTek işlemci ile geliyor olması.

Nokia 5.1 Plus, Yüz Güldüren Fiyatıyla Türkiye'de Satışta

Nokia 5.1 Plus Özellikler

Ekran: 5.86 inç HD+

İşlemci: Mediatek Helio P60 2.0Ghz

Arka Kamera: 13MP f/2 ve 5MP

Ön Kamera: 8MP f/2.2

Depolama ve RAM: 3GB/32GB, MicroSD kart desteği

Bağlantı: 4G VoLTE, WiFI, Bluetooth 4.2, GPS, USB-C

Pil: 3060mAh

İşletim Sistemi: Android 9.0 Pie

Nokia 5.1 Plus, Turkcell aracılığı ile 1999 TL fiyat etiketine sahip olarak tüketicilerle buluşacak. Günümüz amiral gemilerinin 6000-7000 TL fiyat etiketlerine sahip olduklarını düşünürsek, Nokia 5.1 Plus'ın ortalama bir akıllı telefon kullanıcısı için uygun bir seçenek olduğunu söyleyebiliriz.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Nokia 5.1 Plus, Yüz Güldüren Fiyatıyla Türkiye'de Satışta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement