Nokia Here Maps'e Yepyeni Özellikler Geldi ! - Son Dakika
Teknoloji

Nokia Here Maps'e Yepyeni Özellikler Geldi !

Nokia Here Maps\'e Yepyeni Özellikler Geldi !

Geçtiğimiz günlerde Nokia, Windows Phone dışına çıkarak ve Nokia telefonları dışına çıkarak Android platformuna HERE Maps'i getirdiklerini açıklamıştı.

18.02.2015 20:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Nokia, Windows Phone dışına çıkarak ve Nokia telefonları dışına çıkarak Android platformuna HERE Maps'i getirdiklerini açıklamıştı. iOS için yakında gelecek olan bu uygulamaya, yeni özellikler eklendi.

Nokia, bu uygulamaya çoklu işlemci destekleyen yani trafik bakımından da her türlü ihtimalleri bize sunacak özellikler getirdi. Bunları nerdeyse bütün ülkelerde kullanıma sundu ve özellikle yeni ülkeler de eklenmiş oldu. Navigasyon bakımından yeni adalar, yeni ülkeler güncellemekle kalmayan Nokia; deniz, göl bakımından da bazı navigasyonlar geliştirdi . Ayrıca demir yolları, tramvaylar, trenler ve ayrıca metrolar içinde yeni yol haritaları ekledi.

Yani aslında Google Maps'i geçerek bu yolda tek varis olma yolunda ilerliyor HERE Maps.

Ama şuanlık tek bir sorun var gibi gözüküyor. Google Play Store'a değil de telefonlara tek tek, özel olarak gelen bir güncelleme olucak bu . Yani bu uygulama güncellemesinin kendi telefonunuza has gelmesini bekleyeceksiniz.

HERE Maps'i kullanıyor musunuz ? Nokia bu alanda güzel işler yapıyor mu sizce ?

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji Nokia Here Maps'e Yepyeni Özellikler Geldi ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • raskoln: ios içinde gelsin artık adam gibi bir navigasyon görsün millet 1 0 Yanıtla

Advertisement