Normalleşme sürecinin ilk gününde trafik yoğunluğu yüzde 54'e ulaştı - Son Dakika
3.Sayfa

Normalleşme sürecinin ilk gününde trafik yoğunluğu yüzde 54'e ulaştı

Koronavirüs salgını sürecinde yeni normalleşmenin ilk mesai bitimde E-5'te yoğun trafik oluştu. İstanbul Büyükşehir Belediye trafik yoğunluk haritasına göre, İstanbul'da saat 18.00'de trafik yüzde 54 olarak görüldü.

01.06.2020 17:52  Güncelleme: 19:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni tip koronavis salgınına karşı alınan birçok tedbir 1 Haziran'dan itibaren sona erdi. Yeni normalleşme süreci ile birlikte geçici olarak kapanan iş yerlerinin de bugün itibariyle açılmasıyla trafikte de yoğunluk oluşmaya başladı. Bu süreçle birlikte İstanbul'daki trafik yoğunluğu da arttı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) trafik yoğunluk haritasına göre, İstanbul'da saat 18.00'de trafik yüzde 54 olarak görüldü.

E-5'TEKİ TRAFİK YOĞUNLUĞU DRONE İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Yeni normalleşme sürecinin ilk günü olacağı söylenilmiş kapalı olan birçok işletmenin de açılmasına karar verilmişti. Süreç kapsamında ilk mesai günü E-5 karayolu başta olmak üzere ara ve ana arterlerde trafik yoğunluğu oluştu. İlk günün mesai bitiminde Avcılar E-5 karayolu Beylikdüzü istikametinde oluşan trafik yoğunluğu drone ile havadan görüntülendi.

Normalleşme sürecinin ilk gününde trafik yoğunluğu yüzde 54'e ulaştı

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ'NDE HAREKETLİLİK BAŞLADI

Yeni süreç ile birlikte 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde de hareketlilik oluştu. Köprüdeki hareketlilik de havadan drone ile görüntülendi.

TRAFİK YOĞUNLUĞU YÜZDE 54'E ULAŞTI

Öte yandan, İstanbul Büyükşehir Belediye trafik yoğunluk haritasına göre, İstanbul'da saat 18.00'de trafik yüzde 54 olarak görüldü.

Normalleşme sürecinin ilk gününde trafik yoğunluğu yüzde 54'e ulaştı
Normalleşme sürecinin ilk gününde trafik yoğunluğu yüzde 54\'e ulaştı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Normalleşme sürecinin ilk gününde trafik yoğunluğu yüzde 54'e ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Motosiklet Bisiklet Başka Yolu Yok: Herkes motosiklet kullanmalı veya bisiklet kullanmalı artık bu trafik çekilmiyor hem zamandan gidiyor hemde cepten gidiyor.Devlet motosiklet ve bisikleti teşvik edici politikalar üretmeli her arabada bir kişi var nereye kadar gidecek böyle bir araba 6 motosikletin kapladığı alanı kaplıyor 8 bisikletin kapladıgı alanı kaplıyor 2 0 Yanıtla

Advertisement