NTV'nin Güzel Spikeri, Bozdağ Haberini Sunarken Zor Anlar Yaşadı - Son Dakika
Magazin

NTV'nin Güzel Spikeri, Bozdağ Haberini Sunarken Zor Anlar Yaşadı

NTV'nin güzel spikeri Burcu Kaya, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın ABD'ye tepki gösterdiği haberi izleyiciye aktarırken bir hayli zorlandı.

15.01.2018 12:59

NTV'nin güzel spikeri Burcu Kaya haber bültenini sunarken zor anlar yaşadı.

CÜMLENİN SONUNU GETİREMEDİ

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın, ABD'ye tepki gösterdiği bir haberi izleyiciye aktarırken sıkınıtlı anlar yaşayan Burca Kaya cümlenin bir türlü sonunu getiremedi.

VÜCUT DİLİNE DE YANSIDI

Yaşadığı zor durum güzel spikerin vücut diline de yansıdı. Bir şekilde cümlenin sonunu getiren Burcu Kaya rahat bir nefes aldı.

NTV\'nin Güzel Spikeri, Bozdağ Haberini Sunarken Zor Anlar Yaşadı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin NTV'nin Güzel Spikeri, Bozdağ Haberini Sunarken Zor Anlar Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (43)

  • Bitlisli: Zafer Islam aleminin olacak.. 31 16 Yanıtla
  • Mehmet varka: Zarrab itirafları ne olacak şimdi..rüşvet yeme olayları eski bakanın aldıkları verdikleri..bu davalar unutulup kapatıldı mı şimdi..gündem değişti şimdi afrinle..mantıklı !!! 24 9 Yanıtla
  • İbiş: Peki size bir soru sorayım,dinler yokken yaşayan insanlar cennetemi cehennememi gidecek 6 14 Yanıtla
    Nebi nuh koç : Dünya kurulduğundan bugüne dinler vardı Adem a.s dan bugüne o yüzden kimsenin aklını bulandırma dinsiz bir an bile olmamıştır dünyada 17 0 Şibi: Hayırlısı olsun.düsünme sen bunları , bak hayatta neler oluyo sen kendi yerini hazırla. zaten goreceksin nerelere gittiklerini . 8 0 Gsli: İyi ve kötüyü her insan belirli bir yaştan sonra anlar. O insanlar dini inançlarından dolayı Cennette veya Cehenneme gitmezler ama yaptıkları iyilik veya kötülüğün bir karşılığı Allah katında olur diye düşünüyorum. Yine de her şeyi Allah bilir demek kanaatimce en doğru olandır. 6 0 PULLUTARLA 04100: canım din gelmediği topluma allah mesul kılmaz onlara sadece cennet var ama unutma hiç bir toplum dinsiz yeryüzünde oluşmamış..her topluma din indirilmiş 2 1 misafir: Sen (ben, bizler )kendini görmek istediğin yer için çalış 2 0 Cengo61: Sen onları ne yapcan ibiş sen kendini kurtar 0 0
  • Yavuz: Yorgunluktan olmuş sanırım, anlayışla karşılamak lazım. 14 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement