Numil, "Ulusal Halk Şampiyonluğu" için Oylarınızı Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Numil, "Ulusal Halk Şampiyonluğu" için Oylarınızı Bekliyor

İş dünyasının Oscar ödülleri niteliğindeki European Business Awards, İnovasyon alanında Danone Bebek Beslenmesi – Numil'i Türkiye'den Halk Şampiyonu olarak ilan etmişti.

29.11.2013 11:40

Aptamil Markası ile Tanınan Numil, Avrupa İş Dünyası Ödülleri kapsamında "Ulusal Halk Şampiyonluğu" için Oylarınızı Bekliyor

Aynı yarışmanın devamı olarak Numil şimdi, internetten yapılan bir oylama ile 'Ulusal Halk Şampiyonluğu' için yarışacak. Oylama halka açık bir şekilde yapılmakta olup, Türkiye'den en fazla oyu alan firma Avrupa Halk Şampiyon'luğu için yarışmaya devam etme şansı yakalayacak.

Yarışmaya İnovasyon kategorisinde, 1 yaş üstü çocuklarda doğru süt kullanımına dikkat çeken "Çocuk sütü" lansmanıyla Türkiye'den ulusal şampiyon olarak seçilen Danone Bebek Beslenmesi – Numil, şimdi de sağlıklı nesiller yetiştirme misyonunu ve başarı öykülerini sunduğu bir video ile halk oylamasında diğer şampiyonlara karşı yarışacak. 7 hafta sürecek oylama sürecinin sonunda, en çok oyu alan firma 14 Ocak tarihinde 'Ulusal Halk Şampiyonu' ilan edilecek.

Halk oylamasının ilk aşaması 11 Kasım - 2 Ocak tarihleri arasından yapılacak. Bu yılın Ulusal Şampiyonlarına ait tüm videolar Avrupa İş Ödülleri web sitesi businessawardseurope.com adresinden izlenebilir. Danone Bebek Beslenmesi – Numil Genel Müdürü Gamze Çuhadaroğlu, "Oylama için 7 haftadan biraz daha fazla sürenin kaldığı bu dönemde, katılımcıların, videomuzu izleyip, bizim için oy vermelerini umuyoruz. Halk oylaması mevcut ve potansiyel müşterilerimizin başarımızı onaylamaları anlamına geldiğinden bizim için büyük önem taşıyor" dedi.

İkinci aşama halk oylaması ise 14 Ocak – 25 Mart tarihleri arasında yapılacak ve bu oylama sonucunda belirlenen 'Avrupa Halk Şampiyonu', Mayıs 2014'te gerçekleştirilecek Ödül Töreni'nde açıklanacak. Avrupa İş Ödülleri CEO'su Adrian Tripp ise; "Halk oylaması bu girişimci şirketlere başarılarını Avrupa'da daha geniş bir kitleye sunma imkanı verdiğinden, ödülün çok önemli bir bölümünü oluşturuyor. Geçen yıl 35.000'den fazla oyla büyük bir başarı elde edildi" dedi. Tripp "Bu yılın videoları Avrupa'daki en başarılı ve sürdürülebilir şirketlerinden bazılarını gösteriyor ve konuyla ilgili herkesin ülkelerine veya başka ülkelere ait videoları izlemek için biraz zaman ayırarak ve oylarını vereceklerini umuyoruz" diyor.

Ayrıca, Avrupa'daki 31 ülkeyi temsil eden 527 Ulusal Şampiyonun video girişleri Avrupa İş Dünyası Ödülleri jüri heyeti tarafından incelenip puanlanacak ve 14 Ocak 2014 tarihinde Jüri Başkanı 100 Ruban d'Honneur sahibini açıklayacak. Avrupa genelinde yarışan 10 kategorinin birincileri ise Mayıs ayında düzenlenecek gala gecesinde Avrupa Halk Şampiyonu ödüllerini alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Numil, 'Ulusal Halk Şampiyonluğu' için Oylarınızı Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement