Nusaybin'de Şehit Olan Uzman Onbaşı, Yeni Aldığı Arabasına 2 Gün Binebilmiş - Son Dakika
Güncel

Nusaybin'de Şehit Olan Uzman Onbaşı, Yeni Aldığı Arabasına 2 Gün Binebilmiş

Nusaybin'de şehit olan 24 yaşındaki Uzman Onbaşı Muhammet Yılmaz'ın Ankara'da otomobil aldıktan sonra 23 Nisan günü görev yerine döndüğü ve 2 gün sonra da şehit olduğu öğrenildi.

26.04.2016 00:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde devam eden operasyonlar esnasında, PKK'lı teröristler tarafından önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesiyle 1 asker şehit olurken, 6 asker de yaralanmıştı. Patlamada şehit olan askerin Uzman Onbaşı Muhammet Yılmaz olduğu öğrenildi. Samsun'un Havza İlçesinde oturan şehidin dedesi Dursun Yılmaz'a şehit haberi, Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Belediye Başkanı Murat İkiz, Garnizon Komutanı Binbaşı Murat Özdemir tarafından verildi. Şehidin dedesinin evine Türk bayrağı asılırken, komşuları eve akın edip taziyede bulundu.

YENİ OTOMOBİL ALMIŞTI

Şehidin 15 Nisan'da Ankara'ya ailesinin yanına gittiği, otomobil aldıktan sonra 23 Nisan'da da görev yerine döndüğü belirtildi.

"VEDALAR ZAMANSIZ OLSA DA BAZEN GİTMEK GEREKİR"

Sosyal medya hesabından 23 Nisan'da Esenboğa Havalimanı'nda olduğunu bildiren şehit Yılmaz'ın, hesabından da, "Vedalar zamansız olsa da bazen gitmek gerekir" diye yazıp paylaşım yaptığı görüldü. Şehit Muhammet Yılmaz'ın Ankara'da yaşayan annesi Zeliha ve babası Mecit Yılmaz'ın Mardin'e hareket ettikleri öğrenildi.

Nusaybin\'de Şehit Olan Uzman Onbaşı, Yeni Aldığı Arabasına 2 Gün Binebilmiş
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Nusaybin'de Şehit Olan Uzman Onbaşı, Yeni Aldığı Arabasına 2 Gün Binebilmiş - Son Dakika


Advertisement